Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Ajde ima li neko Top Channel i Rtv 21 stabilan server sta nema veze sa iptv , posto sve vezano sa iptv odma se blokira, ako samo mi neko kaze da ih ima saljem mu 20 evra za obe kanale
Tazi Vlagor listu, tamo ima te kanale.

Sam ih pronadi. 50% zavrsena stvar, a verovatno ih ima ovde:
Kod:
http://82.114.65.113:4022/status
IP address 82.114.65.113
Address type IPv4
ISP Kujtesa Network
Organization Kujtesa Net Sh.p.k.
Timezone Europe/Tirane (UTC+2)
Country Albania
State / Region Durrës
City Durrës

Udp nepoznati, probaj da pronades aktivne udp i kanale. Pa sad vidi dali je lako.

Učlanjen(a)
11.06.2015
Poruka
53
Pricaj srpski da te i Bog razume, posto ovako niti ja ne razumem, pogresno je prevedeno
Ma ostavi ga ovi ,ne vidis da moze samo da stavlja neki box koj uobste ne vredi drugo nezna.Takvi ne vredat uobste da se komentarisat za bilo sta zaejebi ga ce si gura tako dokraj zivota.Pa mu dali i titlu VIP.hehehehihi:roll::roll:

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
2.173
Ma ostavi ga ovi ,ne vidis da moze samo da stavlja neki box koj uobste ne vredi drugo nezna.Takvi ne vredat uobste da se komentarisat za bilo sta zaejebi ga ce si gura tako dokraj zivota.Pa mu dali i titlu VIP.hehehehihi:roll::roll:
Evo ja predlažem administraciji foruma da članu DIVAK-Herkules 2014 da VIP status, jer je svojim zalaganjem i nesebičnim radom unapredio rad ovog foruma i svima nama pomogao da otkrijemo sve tajne IPTV.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Daj ime i prezime da ti saljem 20 evra za obe kanale ali zanima me da traje duze ako je server stabilan
Nikad pa ni sad nebi uzeo ni centa od nikog za bilo koju listu znaju odabrani clanovi foruma pa i sirje .... a sto se tice trajanja ono sto ja imam radi mjesecima bez problema i ne mora da mislim kad se sutra probudim dal ce lista bit Down ..... zato dobro i korisno mnogi clanovi ovog foruma cuvaju za osobnu upotrebu kao i ja sam.

Pozdrav

Natrag