Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
2.173
Posalji mu opet...:roll::roll::roll:
Nema potrebe da mu bilo šta šaljem, linkove sam proveravao i rade normalno.
Nekim osobama je očigledno cilj da na forumu prave pometnju i svađu.
To kad se nekome zahvaljuješ samo govori o tebi kao osobi i stvar je kućnog vaspitanja, bez obzira na to šta ti je neko poslao. U mom slučaju slanjem liste sam samo hteo da pomognem i za uzvrat nisam tražio ništa.

Učlanjen(a)
03.08.2013
Poruka
72
Svi znamo da lista balkanstream uvek se blokira posle 5 sekunde, tako da jedini pametan ovde si ti

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
Nema potrebe da mu bilo šta šaljem, linkove sam proveravao i rade normalno.
Nekim osobama je očigledno cilj da na forumu prave pometnju i svađu.
To kad se nekome zahvaljuješ samo govori o tebi kao osobi i stvar je kućnog vaspitanja, bez obzira na to šta ti je neko poslao. U mom slučaju slanjem liste sam samo hteo da pomognem i za uzvrat nisam tražio ništa.
Čovek trazi konstantno dva ,tri...kanala mesecima,dobio je verovatno liste koje sadrze i te kanale...shodno tome,njemu nije stalo ni do kanala ni do liste,ocigledno je da covek konstantno provocira i trebalo bi da se sankcionise po tom pitanju.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
2.173
Čovek trazi konstantno dva ,tri...kanala mesecima,dobio je verovatno liste koje sadrze i te kanale...shodno tome,njemu nije stalo ni do kanala ni do liste,ocigledno je da covek konstantno provocira i trebalo bi da se sankcionise po tom pitanju.
Slažem se da je sve ovo vid provokacije i mislim da neko od urednika treba da reaguje.

Učlanjen(a)
03.08.2013
Poruka
72
Kakvo provociranje bi to bilo ako zaista je to istina, ti nemas poim ni koju listu i koje kanale sam dobio jednostavno branis svog prijatelju ali bih te zamolio da se ne mesas u tudjim stvarima, ako admin misli da treba da me sankcionise neka uradi to ti samo gledaj svoju poslu ;)

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
Kakvo provociranje bi to bilo ako zaista je to istina, ti nemas poim ni koju listu i koje kanale sam dobio jednostavno branis svog prijatelju ali bih te zamolio da se ne mesas u tudjim stvarima, ako admin misli da treba da me sankcionise neka uradi to ti samo gledaj svoju poslu ;)
Minding biznesin tim, por ju jeni me të vërtetë jashtë linje dhe ju keni bërë shurdhër me këtë histori ... Batali provokimet më shumë të tilla dhe njeri serioz i vogël ...

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Jel neko moze da nadje novi token ovim kanalima ? posljednji token je bio ovako :
Top Channel HD, rtmp://81.7.13.162/mcntv/topchannelhd?e=1436905947&st=7BiJSQe3d7rYaLeTdHnnLw&slapp=mcntv&slname=topchannelhd
Klan HD, rtmp://81.7.13.162/mcntv/klanhd?e=1436905947&st=ZalebJ9_PNl3ogW6HYtXHw&slapp=mcntv&slname=klanhd
SuperSport 2 HD,rtmp://37.187.161.136/mcntv/ss2?e=1436905948&st=8XAIRCQjyi8GVL53h4FAMQ&slapp=mcntv&slname=ss2
Rjec je o ovom sajtu http://mcn.al/
tesko ces da izvuces token koji se generise jedino preko nekog aktivnog usera i da se generise iz scripte

Učlanjen(a)
03.08.2013
Poruka
72
Ajde ima li neko Top Channel i Rtv 21 stabilan server sta nema veze sa iptv , posto sve vezano sa iptv odma se blokira, ako samo mi neko kaze da ih ima saljem mu 20 evra za obe kanale

Natrag