Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
18.11.2013
Poruka
296
kad god udjem na forum, te viet ovo, te viet ono.. :D
preteraste ga ljudi sa tim vietom, ajde da je nesto pa da se prica o tome, da razumem, ali viet ma bez te, ko to gleda jos..
ovo je tema vezana za internet i televiziju a ne za internet i televiziju koja secka haha :roll:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Zalim za danima kad mi je najveca briga bila dal cu da imam sta da gledam, da se raspravljam oko IPTV-a.. Zavidim vam.. :(

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Raspravu o moralu nastavite ili u ovom podforumu:
http://serbianforum.org/forums/filozofija.132/
ili privatnim porukama...

Čestitam! Želim vam još najmanje sto godina uspješnog rada i puno zadovoljnih korisnika!

Protiv pravila je bilo bas to offtopic. E sada da ostavim pojedinacno neke poruke, morao bih da objasnjavam drugome zasto sam neku poruku ostavio, neku ne. Takodje, mislim da niko nema koristi od cele te price, pa mislim da joj zato nije ni mesto ovde... Mislim da svako zna ko su legalni, a ko nelegalni iptv provajderi, i lako ce proveriti. Dodatna rasprava je nepotrebna. Takodje, tretiramo Luc Luc-a kao svakog clana. Da je neki drugi clan postavio username i pass, ne bi bilo problema. Zasto bi u ovome slucaju pravili izuzetak? Svaki clan ovog foruma je jednak, nije Luc Luc jedini koji se bavi time, a clan je ovog foruma, ima ih jos i dosta cesto postave svoje test streamove. Da li bi trebalo da brisemo sve takve stvari onda? Dok su postovi u skladu sa pravilima, tretiramo toga, koji ih je postavio, jednako kao i sve druge clanove. Postovi koji su bili vise u vidu reklame se uvek brisu, kako Luc Luc-u, tako i ostalima. Probajte da se drzite teme, a ako i dalje mislite da ima nekih neregularnosti, slobodno prijavite post, neko ce intervenisati.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
Zato što drugi članovi ne prodaju liste javno i ne ostavljaju testne accounte nakon čega se mora platiti da bi se moglo gledati.. U tome je razlika.. No ako je staffu ovo ok, tko sam ja da se miješam...
Pozdrav!

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Ako pogledas zadnjih 20tak stranica, videces bar desetak listi sa testnim username-om ili cak ponegde i adresom sajta, email-a, ili skype-a kao username ili password(kada se doda na neki link samo tako nesto, onda se brise). Da, mozda ne mozemo da ih povezemo sa vlasnikom direktno, ali to ne znaci da se neko ne reklamira. Takodje ko moze sa sigurnoscu reci da je Luc Luc to za sta se izdaje? :D Uglavnom sa sigurnoscu mogu reci da bar 10tak clanova foruma se bavi ovom istom deltanoscu kao i Luc Luc, a pojedinice reklamiraju i drugi u zamenu za liste... Jedina razlika u svemu tome je sto Luc kaze ko je, a ostali ne. Njegov post je po pravilima, tako da je samo to dovoljno, da prekinemo ovu konverzaciju ...

:)

Natrag