- Učlanjen(a)
- 28.03.2011
- Poruka
- 137
jel zna neko dali kodi moze da se instalira na philips smart tv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da, zastita se naravno unapredjuje non stop. Dozvoljavam korisnicima da gledaju na do tri uredjaja u jednom stanu. Zato je malo teze rijesiti zastitu. Lako bi bilo ograniciti na mac adresu ili imei, ali to u mom sistemu ne moze. Klasicne skripte vise ne rade. "ukradenih" logina ima, ali nije neki broj, pa sad zasad gledam kroz prste jer nema puno konekcija na istim.
Vidi, pa niste vi tako ni losi, garant ce se naci neki menadzer za vas !U mojoj grupi BobanUE svira bubnjeve i violinu (po potrebi), Zeka72 bas gitaru i prateće vokale, jovan010 ritam gitaru, a moja malenkost je frontmen grupe - pevač. Razmišljamo da li da se prijavimo u X-faktor.
Spremamo se da nastupamo širom Evrope, pa ako ima neki slobodan menadžer - neka se javi.
I sredi druze ovi dzjabe gledalze kako sam ti rekal jedan abonament jedan gledalaz tako ce drzis stalno server u dobro stanje -nali hoces da se razlikujes iz ovi koj nudat razni iptv ex-yu.Pustil tamo ot box nema zastita nema nista hoce da prodaje.hehehehihihi.Sredi ovi sa skriptove i bilo sta drugi gluposti i koj nudat u internetu svoj login i pass i hocat da go prodat ponovo i samo ti optericivat server.Vidi gi dobro - vidat se u tvoj skript velma dobro u vecerni satovima i im blokiraj aukant bez da im dajes nikakvi obesnenija .
Hihi...tako treba, sve ove spamere i provokatore treba protjerati.DIVAK banovan još jednom, kao što sam već rekao kad se budeš normalno ponašao možeš da pišeš, šalim se, ne možeš uopšte više.
Ovakve stvari:
Neće proći.
Znači kad ti gledaš džaba ne daješ savjete vlasnicima kako da se zaštite od tebe? Samo kad drugi gledaju džaba? "jedan abonament jedan gledalaz"? Zbog tebe ću blokirat kompletnu Bugarsku u aplikacijama.
luc+luc jel ti se javio ovaj? On tako inače daje savjete pa ako se smiluješ pošalješ mu akaunt da on gleda džaba, ljubi ga Maca tako pametnog.
Da ne bude da sam ga banovao samo zbog posta a jesam.
http://serbianforum.org/threads/pravila-na-forumu.525412/
#9 Zabranjeno kreiranje duplih naloga (accounta). Isti ce se automatski banovati ili brisati, a član koji to uradi dobiće opomenu ili direktno isključenje.
Vidi, pa niste vi tako ni losi, garant ce se naci neki menadzer za vas !
A, da se vratimo mi na klanove, mozda ce se o njima nesto vise znati !?
Nego, nesto su mi se pojedini zabrinuli za preopterecenost servera !
Hihi...tako treba, sve ove spamere i provokatore treba protjerati.
Daj jedan free account na godinu dana na PP i imas lajk od meneNije mi se javio. Doduse, ovo sto je napisao, to se svakako sve vec zna, tako da nije uspio zaraditi free acc )
Nocnog dok neko ne banuje, nece se nauciti pameti. Kako koji dan, sve vise spamujeCek, cek moram da poradim na Banovanju za NightWolf taj lik mi stalno spamuje cccccc
Pozdrav
DIVAK banovan još jednom, kao što sam već rekao kad se budeš normalno ponašao možeš da pišeš, šalim se, ne možeš uopšte više.
Ovakve stvari:
Neće proći.
Znači kad ti gledaš džaba ne daješ savjete vlasnicima kako da se zaštite od tebe? Samo kad drugi gledaju džaba? "jedan abonament jedan gledalaz"? Zbog tebe ću blokirat kompletnu Bugarsku u aplikacijama.
luc+luc jel ti se javio ovaj? On tako inače daje savjete pa ako se smiluješ pošalješ mu akaunt da on gleda džaba, ljubi ga Maca tako pametnog.
Da ne bude da sam ga banovao samo zbog posta a jesam.
http://serbianforum.org/threads/pravila-na-forumu.525412/
#9 Zabranjeno kreiranje duplih naloga (accounta). Isti ce se automatski banovati ili brisati, a član koji to uradi dobiće opomenu ili direktno isključenje.