Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
pokusat ce al da bogda ,jer tablet nikako ne pokazuje sliku samo kad se hoce upalit pokazuje crni ekren i to sve dok se drzi tipka za paljenje ,hvala vam na pomoci ,al bit ce da ce ga morat u servis :D
Ma ne moras da ga nosis u servis, telefon nije brickovan u to sam siguran i onda nema potrebe da ga nosis u servis jer je problem resiv.
Uradi ovo sto ti je chalton rekao, upalice sto posto. Moguce je da ti zakljuca emmc memoriju i onda neces moci da koristis uredjaj. Ako se desi slucajno ne panici, samo flesuj CWM recovery preko Odina i onda factory reset pa ako imas backup uradi restore a ako nemas onda novi ROM.
Problem koji imas je kao sto ti je NW rekao da si floesovao pogresan firmware i prekinulo ga je u trenutku kad je flesovao bootloop zbog nekompatibilnosti.

Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
1.515
samsung bi trebao da ima aplikaciju za taj tablet ,prikljucis ga usb-om na komp i cekas da ti napise da tvoj uredjaj nije pronadjen,onda ti on nudi opciju pomoc ,i online ti skine i instalira novi software,tvoje je samo da pratis upustvo.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
[hl]Zelim se zahvaliti i na ovaj nacin za odlicnu skriptu za gledanje filmova koja nam je omogucena na nasem forumu od dobro poznatih ljudi kojiim se ovom prilikom zahvaljujem.Otkada ovo koristim nagledah se s mirom filmova bez reklama i nerviranja.[/hl]
b5i3kj.jpg

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Ako uredjaj ne ulazi u download mode, mora se reparirati preko test point-a. Ako je covjek iz BiH, ja to mogu uraditi besplatno jer je clan foruma. Takodjer, postoji "jig" koji se napravi i utjera uredjaje u download mode ukoliko bootloader nije "ostecen", mada i izrada samog JiG-a je servisna strana.

Učlanjen(a)
24.09.2012
Poruka
1.156
Ako uredjaj ne ulazi u download mode, mora se reparirati preko test point-a. Ako je covjek iz BiH, ja to mogu uraditi besplatno jer je clan foruma. Takodjer, postoji "jig" koji se napravi i utjera uredjaje u download mode ukoliko bootloader nije "ostecen", mada i izrada samog JiG-a je servisna strana.
Bolje daj ljudima sa foruma besplatan Sport Klub za vreme trajanja plej ofa Aba lige(onima koji nemaju)........

giu

MODERATOR
Učlanjen(a)
01.09.2012
Poruka
13.439
kako da stavim ime liste iznad posta?npr:BEIN SPORTS i dole m3u lista?

Natrag