Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
21.01.2012
Poruka
352
SOTA ,moj problem je sledeci:
ja sam se registrovao na www.volim.tv
idem na setigs na moj box android
otkucam:ime ili prezime? i adresu internet-zatim password
da li treba IP?
to sve uradim sve je ok
kad pritisnem na program pink ili rts ili bilo koji drugi trazi mi kao nisam stavio password i resto na www.volim.tv
ovo sto si ti prikazao gore ja uradim ali mi trazi da instaliram ADOBE FLASH player da bi mogao da gledam na boxu
ali ja sam vec instalirao adobe flash player na mome boxu
neznamsta da radim
hvala na pomoci

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172
Pitanje je koji si Flash player instalirao. Novije verzije androida ne podržavaju Flash. Što jednostavno negledaš preko liste.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Ja ti preporucujem Login preko Facebook

Kad sam juce usao preko Facebook kod njih nisam se izlogovao sad ponovo posjetio Volimntv sajt i to preko telefona kao i juce
Screenshot_2015-03-09-14-53-34.png
gledam bez problema

Pozdrav

Učlanjen(a)
02.09.2014
Poruka
114
Evo da pitam one koje skeniraju dreamboxove,u koje zemje da trazim najvise dreamboxove,i koje provajdere imaju najvise usere koje koristi db? Hvala unaprijed,ako neko zna :)

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Procitao sam ja dobro sto si napisao i odgovorio uloguj se preko Facebook-a
Ides na sajt
Kod:
http://www.volim.tv/
klikni probaj bespaltno pitat ce te dal zelis da se logujes preko Facebook ti prihvati ... meni je login od Facebook memorisan u browseru tako da odma nakon sto kliknes da se logujes na Volim Tv preko Facebook unutra si i to ti ostaje tako i gledas

Da imam android Box mogao bi ti dat adekvatniji odgovor posto nemam ..... mozda neko ovdje na forumu ima pa nek odgovori na tvoje pitanje ???

Pozdrav

Poslednja izmena od urednika:
Natrag