Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
A ne te moje nisu za javno, samo jednu si sinoc pogodio od te sto imam ovu bstream
Pa da i ja kazem da ima lista na drugaciji nacin itd... novosti koliko hoces ;)
Dal sam pogodio ili ne nisam na tu kartu igrao jer... nedavno bilo pisano rusi pa rusi reko ajd da ne budu samo rusi .. izgleda da ni to ne valja ?? Nedas ne valja ako das ne valja haha nazdravjje

Hmmm ja bi rekao da se mi poznajemo??? mozda?? sa nekog drugog foruma???

Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Dal sam pogodio ili ne nisam na tu kartu igrao jer... nedavno bilo pisano rusi pa rusi reko ajd da ne budu samo rusi .. izgleda da ni to ne valja ?? Nedas ne valja ako das ne valja haha nazdravjje

Pozdrav

Browsera vizar t2 ,imaš u vidi .

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172

Pozdrav
Ma samo ti stavlja neka ljudi gledaju dok traje,jer šta ti vrijedi držati za sebe a znaš da drugi nemaju.Pozdrav i samo naprijed!I da izašla je prva epizoda "Better Call Saul",a i Walking Dead je krenuo...

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561

Pozdrav
Moguke da se poznajemo sa nekog cs foruma

Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
189
Avcom
wve24l.jpg

Moje misljenje je da je bolje uzeti program i sami naci port za kratko vreme, a ne da se ceka da neko objavi javno, jer ova lista je od nekadasnjih maximum 200 aktivnih klijenta spala na 50 za sada, a to se lako popuni kada se objavi na par foruma i onda niko ne moze da gleda osim da se resetuje pa ko uleti, pa onda kada opet neko resetuje prekine ti kanal i tako u krug. Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
Avcom
wve24l.jpg

Moje misljenje je da je bolje uzeti program i sami naci port za kratko vreme, a ne da se ceka da neko objavi javno, jer ova lista je od nekadasnjih maximum 200 aktivnih klijenta spala na 50 za sada, a to se lako popuni kada se objavi na par foruma i onda niko ne moze da gleda osim da se resetuje pa ko uleti, pa onda kada opet neko resetuje prekine ti kanal i tako u krug. Pozdrav
Izes taj Avcom hocemo Cinestare HD

Natrag