Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
sveti-jovan-krstitelj.jpg

Srecna slava svima koji slave sv.Jovana Krstitelja, da je proslavite u miru i ljubavi sa vasim bliznjima, porodicom, rodbinom i prijateljima.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Mene si ocigledno pobrkao sa nekim .
I pre par meseci mi pisao na pp i mislio da sam ja neki Ivan i isto si spominjao da sam ti ja trazio neke liste i molio te za nesto.

Ne od tebe , nego nikad od nikog nisam zatrazio ni jednu listu .
Stvarno mi je zao ali ja nemogu da ti pomognem.

Misli ti i dalje sta hoces to je tvoj a ne moj problem , sto si u zabludi.
Evo tu su svi stariji clanovi i ako se bilo ko javi da sam mu ja trazio ikad ista osim Bokija i Milojkovica sa kojima imam neki drugi odnos koji nije iz ove price.

Placam 1000 € za svaku takvu dojavu.

Nemoj da se blamiras i prozivas pogresne ljude ispadas smesan i neozbiljan.

Meni mozes da das

1000-euro.jpg

bez da me pitas za listu :roll:

Pozdrav

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.482
Evo javlja se Sota legenda , on zna o cemu pricam , da mi je ikad trebalo od njega sam uvek mogao da zatrazim i dobio bi sigurno da mi je trebalo bilo sta a ne lista , kad od njega nisam trazio sto bi od ikog drugog.

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
Pozz Pitanje za Sotu pošto mu nemogu poslati poruku-Imam jednu tv listu koja je vezana za moj ip i puštam ju preko vlc-a i svako malo mi se prikazuje microsoft visual c++ runtime library this application has requested the runtime to terminate..
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
Skinuo Microsoft Visual C++ 2013 Redistributable Package (x86) ali i dalje isto.Molim pomoć!

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Pozz Pitanje za Sotu pošto mu nemogu poslati poruku-Imam jednu tv listu koja je vezana za moj ip i puštam ju preko vlc-a i svako malo mi se prikazuje microsoft visual c++ runtime library this application has requested the runtime to terminate..
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
Skinuo Microsoft Visual C++ 2013 Redistributable Package (x86) ali i dalje isto.Molim pomoć!

Poslao sam ti odgovor na Pm

Pozdrav

Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
2.058
Jedna informacija:

Australian Open 2015 - TV prenosi

ESP Player: Rod Layer Arena, Margaret Court Arena, Hisense Arena, Show Court 2, Show Court 3, Court 6, Court 8

Ostali plejeri i web sajtovi prenose meceve sa terena: Court 7, Court 10, Court 11, Court 12, Court 13, Court 15

Web sajt UniBet: Court 19, Court 20, Court 22,

Pozz

Učlanjen(a)
02.09.2014
Poruka
114
Hm jel i kod vama na bnet listu ne radi Sport klubove ili samo kod mene?
btw ako ima neko dobre ex-yu liste nek mi posalje pm uradicemo zamenu :)))

Natrag