- Učlanjen(a)
- 27.11.2014
- Poruka
- 44
Dajem SK1,SK2,SK3 ( SVI U HD) A I ARENE U PM ( INBOX) AKO MI NEKO DAJE ALBANSKI PREMIUM KANALI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dosadio si vise i Bogu i narodu s jednom te istom pricom tj. pitanjem. Bolje ti je uzivaj u SK HD i Arenama ako ih vec imas i ekstra ti rade.Dajem SK1,SK2,SK3 ( SVI U HD) A I ARENE U PM ( INBOX) AKO MI NEKO DAJE ALBANSKI PREMIUM KANALI
Nisam bio kuciNije mi sad poslao, ali imam od prije što mi još radi. Imaš tu na forumu nekoliko skripti koje rade odlično imaš i arene imaš sve u njima. Skeniraj port 8001 imaš tamo svega ali treba puno sreće. Sory nemam ništa svoje da ti dam sve sam dobio pa neću da širim. Pametan si ti naći ćeš već nešto.
Posalji i meni ako zelisNisam bio kuci
Poslano i tebi
Pozdrav
Ima dobrih ljudi na forumu, gazde su za 10. Nađe se uvijek nešto, samo treba čuvati ono što ljudi povjere.Nije mi sad poslao, ali imam od prije što mi još radi. Imaš tu na forumu nekoliko skripti koje rade odlično imaš i arene imaš sve u njima. Skeniraj port 8001 imaš tamo svega ali treba puno sreće. Sory nemam ništa svoje da ti dam sve sam dobio pa neću da širim. Pametan si ti naći ćeš već nešto.
E, da hoće neko ovom boyu posalati to sto trazi. Ja bih zaista poslao da imam . Ko zna postoji li to sto covjek traži. Ako ne postoji, treba čovjeku reći da se ne nada, jer stalno postavlja ista pitanja...Dosadio si vise i Bogu i narodu s jednom te istom pricom tj. pitanjem. Bolje ti je uzivaj u SK HD i Arenama ako ih vec imas i ekstra ti rade.
Moras pronaci validan IP !Naleteo sam na neki spanski dreambox,ali nece da mi otvori nijedan kanal u VLC,kad sam prvi put probao,otvorio je jedan hd kanal ali je strasno kocio.Posle toga za svaki izbacuje gresku.