Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Jedno obavjestenje:
Razgovarao sam sa Administracijom vezano za dupliranje listi i streamova...usmeno je dogovoreno da bude rok od mesec dana u kojem se liste nebi trebale ponavljati...dakle svi oni koji posjecuju temu "Radio i tv streamovi" da obavezno koriste pretragu jer liste koje se budu ponavljale unutar 30 dana bice obrisane..dobio sam uvjeravanje da ce u narednih par dana pravilo i sluzbeno biti promjenjeno.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
Pozdrav svima,

zamolio bih clanove koji imaju dosta iskustva sa skeniranjem portova raznih provajdera, da ako imaju malo vremena, svega nekoliko minuta, na PM (da ne bismo gušili temu) mi pošalju mišljenje koje portove ne treba uključivati u pretragu, tj. koji se sa skoro 1oo% sigurnošću gotovo nikada ne javljaju.

Kreiram skriptu za skeniranje (ali baš opširnu a prilično solidne brzine skena, sa multithreading opcijom, što značajno ubrzava ceo proces) i želeo bih da dodatno ubrzam ceo proces tako što ću smanjiti broj portova koji se skeniraju po jednoj IP Adresi.
Naravno, znam da je najbolje uzeti full range, ali mislim da nema potrebe...i ja sam ranije dosta više vremena posvećivao skeniranju, i znam da postoje portovi koji nikada nisu iskorišćeni..na bilo kom tipu servera......a meni bi značilo da "uštedim" na oko 1000-2000 portova!

Naravno, ako razvojni proces ovog mog poduhvata prodje dobro, sa dobrim rezultatima, biće mi drago da podelim skriptu sa članovima foruma.

Unapred se zahvaljujem na sugestijama.
 
Učlanjen(a)
23.01.2014
Poruka
49
Ja sam dobio listu, radila je 3 minuta i prestala raditi..!!

A ako neko ima neku domacu listu koja ce raditi duze moze mi je poslati na PP necu se ljutiti uopste..!!

Mozda, kod mene je radila i prestala je raditi..!!
 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.121
Dobro i tko mi je sad kriv što nisam 24sata na forumu.Kasnim točno pola sata.Mogao sam i ja 3 minute gledat u sliku koja teče a ne u statičke sličice kao inače u spamerskom dijelu foruma .:gl_sigh:
 
Natrag
Top