Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
18.02.2013
Poruka
291
Ne mogu vjerovati opet lista na meti svako pa malo, stvarno ste ko mala djeca.Ovdje bi trebala zabava i druzenje biti na prvom mjestu pa onda liste i ovako skoro nista ne gledate nego samo trazite,gomilate i onda brisete.Kao sto neko nedugo napisa na ovom forumu ne gledamo ni 0,50% od svega.Steta da se stalno prepiremo, jer ovo je jedan divan forum i ima stvarno puno kvalitetnih clanova Losmij ,Boki,Sota.....Evo ovim putem bi se i javno zahvalio Losmiju jer je uradio jednu genijalnu stvar za mene, a nije trebao.Znate kako se kaze ljudsko srce nikad zadovoljno nije, razmislite malo bez zamere.

upravo tako , zabava i druženje na prvom mjestu , predivan forum i PUUUNO kvalitetnih članova , a ja bi posebno istakao @boki71 koji je meni pomogao u samom početku a tu sam ne tako dugo , ali imam osjećaj da sam jako dugo i nemogu zamisliti dan da nisam na serbian forum i da malo ne listam teme, pozdrav

Активиста
Učlanjen(a)
25.02.2012
Poruka
2.845
ovo televizija radi nasem mozgu
tv-brain.png

Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
316
imam pitajne u vezi t2 skeniranja

idem sa angri ip skenerom skenirat ovu ip

[HIDE-POSTS]
IP: 93.103.130.151
Ping: 9 ms
Hostname: 93-103-130-151.static.t-2.net
[/HIDE-POSTS]

onda stavim u proxy skener 1.6 tu ip i trazim taj port 50555 na kojem radi ta t2 , kad mi nađe taj port napiše protocol error , kako sad znati da je taj port otvoren za gledanje. moze li ko objasnit

to je od zeka2 delujoča t2 koju je postavio na forumu

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
Ko koristi torrent tv(oni rusi) ima sk kanale(sr),koliko sam gledao-ne prekida a i slika je dobra.Već su tako znali dati i arene- sad koliko će trajati.....

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
imam pitajne u vezi t2 skeniranja

idem sa angri ip skenerom skenirat ovu ip

[HIDE-POSTS]
IP: 93.103.130.151
Ping: 9 ms
Hostname: 93-103-130-151.static.t-2.net
[/HIDE-POSTS]

onda stavim u proxy skener 1.6 tu ip i trazim taj port 50555 na kojem radi ta t2 , kad mi nađe taj port napiše protocol error , kako sad znati da je taj port otvoren za gledanje. moze li ko objasnit

to je od zeka2 delujoča t2 koju je postavio na forumu
pa ne mozes znati dok ne proveris tu adresu ili bilo koju drugu sa portom i udp nastavkom u nekom plejeru....skener ne moze znati sta se krije pod raznim adresama...

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Pa šta bi pričali da sam postavio nešto drugo(iskon,siol,unistream)ili bilo šta drugo jače što nije videlo svetlo dana?Verovatno bi me tada razapeli!Pa vidite bre da danima nema ozbiljnog posta koji može da zavredi pažnju a mene kritikujete što sam postavio listu koja je postavljena u 8 mesecu a koja je radila na mahove a danas uglavnom radi bez problema i sad se nalaze pametni pojedinci da vide da je duplo postavljena ali i njima sam želju ispunio i umesto nje postavio rusku listu a urednici mogu slobodno obrisati zahvale na moj post.
Pozzz

Mozemo biti fleksibilni i po tom pitanju.....

Mozda nije lose da promenimo pravila u delu da se mogu ponovo postaviti liste ,ali da to bude razmak recimo mesec dana.Dakle nema dupliranja l postavljanja lista za poslednji mesec a ranije postavljene liste da se mogu ponoviti.....

Sta mislit o tome....

Natrag