Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
što ce ti lista.. vidiš da se dobro ovdje družimo.. meni su najdraži ovi bugari i kambodžanci!imali neko neku stabilnu listu da mi posalje na pm
Zasad sam skupio samo 3 (vektor,m-kabl i volimtv) Meni dosta@shuriken
ti si sigurno jedan od skupljača lista!
Ne mogu vjerovati opet lista na meti svako pa malo, stvarno ste ko mala djeca.Ovdje bi trebala zabava i druzenje biti na prvom mjestu pa onda liste i ovako skoro nista ne gledate nego samo trazite,gomilate i onda brisete.Kao sto neko nedugo napisa na ovom forumu ne gledamo ni 0,50% od svega.Steta da se stalno prepiremo, jer ovo je jedan divan forum i ima stvarno puno kvalitetnih clanova Losmij ,Boki,Sota.....Evo ovim putem bi se i javno zahvalio Losmiju jer je uradio jednu genijalnu stvar za mene, a nije trebao.Znate kako se kaze ljudsko srce nikad zadovoljno nije, razmislite malo bez zamere.
Ovde su i udp:unistream
***Hidden content cannot be quoted.***[/url]
http://62.63.207.51:4049/report
pa ne mozes znati dok ne proveris tu adresu ili bilo koju drugu sa portom i udp nastavkom u nekom plejeru....skener ne moze znati sta se krije pod raznim adresama...imam pitajne u vezi t2 skeniranja
idem sa angri ip skenerom skenirat ovu ip
[HIDE-POSTS]
IP: 93.103.130.151
Ping: 9 ms
Hostname: 93-103-130-151.static.t-2.net
[/HIDE-POSTS]
onda stavim u proxy skener 1.6 tu ip i trazim taj port 50555 na kojem radi ta t2 , kad mi nađe taj port napiše protocol error , kako sad znati da je taj port otvoren za gledanje. moze li ko objasnit
to je od zeka2 delujoča t2 koju je postavio na forumu
Pa šta bi pričali da sam postavio nešto drugo(iskon,siol,unistream)ili bilo šta drugo jače što nije videlo svetlo dana?Verovatno bi me tada razapeli!Pa vidite bre da danima nema ozbiljnog posta koji može da zavredi pažnju a mene kritikujete što sam postavio listu koja je postavljena u 8 mesecu a koja je radila na mahove a danas uglavnom radi bez problema i sad se nalaze pametni pojedinci da vide da je duplo postavljena ali i njima sam želju ispunio i umesto nje postavio rusku listu a urednici mogu slobodno obrisati zahvale na moj post.
Pozzz