Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Активиста
Učlanjen(a)
25.02.2012
Poruka
2.845
Obavestenje zna da laze, prije ce biti da njemu rutovani tablet pravi problem (imao sam vec takav slucaj) ;)
Greska sama govori da je registrovan max broj uredjaja... Ako si se do sada logovao na 3 razlicita uredjaja moras da izbrises jedan da bi mogao da pristupis sa ovoga.
Poslacu ti na pp ako treba nacin da proveris koliko jos mjesta za uredjaje imas slobodno ako uopste imas i time otkrijes koje ti je prirode greska.
jer ova greska
Kod:
<property name="errLoginTooManyDevicesHRV">Registriran je maksimalan broj uređaja. Pozovite %phone.</property>
direkto zavisi od ovog podatka
Kod:
<maxNrOfDevices>3</maxNrOfDevices><maxNrOfEnabledDevices>2</maxNrOfEnabledDevices>
(u ovom slucaju jedan sloboban)

* Ukoliko izaberete brisanje uređaja, uređaj će biti obrisan za 24h. (a ne jednom mjesecno :D)
>> i nakon tacno 24h sa kojeg uredjaja pristupite njegov deviceUdid se upisuje u bazu.

Prije da je iskoristio sva mjesta nego da je zbog root-ovanja.
Javilil bi mu sledecu greska prilikom reprodukcije jer login sigurno prolazi:
Kod:
<property name="androidErrRootedHRV">Video reprodukcija nije podržana na otključanim (rooted) uređajima.

</property>
ili
Kod:
<property name="iosErrJailbrokenENG">Application is not possible to use on jailbroken devices.</property>

Pozdrav

ako sam razumeo, sada da izlogujem telefon i on se brise za 24h o_O, ili trebam nesto drugacije da uradim?

Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
Nego imam pitanje, zna li neko kako da maznem stream iz NBA leaguepass da gledam na Simple ili Pot ili VLC? Moze i pp

Učlanjen(a)
10.07.2014
Poruka
247
Potreban mi je PrvaTV Srbija link da traje duze i da nije onaj iz Bosne ili Crne Gore
Da gledam Odbacene Muktu i Miti
Hvala

Učlanjen(a)
27.10.2014
Poruka
170
...
Prije da je max broj uređaja nego da je zbog root-ovanja.
Javilo bi mu sledeću greška prilikom reprodukcije jer login sigurno prolazi:
Kod:
<property name="androidErrRootedHRV">Video reprodukcija nije podržana na otključanim (rooted) uređajima.

</property>
ili
Kod:
<property name="iosErrJailbrokenENG">Application is not possible to use on jailbroken devices.</property>

...
Prije nekoliko mjeseci a mozda cak i godinu dana, covjek mi je dao svoj user i pass da koristim na tabletu a bila su zauzeta samo 2 mjesta. Kad sam uneo podatke i pokusao da se ulogujem, nije bilo nikakvog obavestenja nego je logovanje trajalo vjecno. Stopirao sam apk i pokrenuo ponovo, nakon ponovnog unosenja podataka i pokusaja logovanja sam tek dobio obavestenje da je maksimalan broj uredjaja registrovan tj. 3. Nakon provjere, ispostavilo se da je moj tablet treci uredjaj al da ipak ne mogu koristiti apk izrazloga sto mi je tablet rutovan.
Potreban mi je PrvaTV Srbija link da traje duze i da nije onaj iz Bosne ili Crne Gore
Da gledam Odbacene Muktu i Miti
Hvala
Instaliraj XBMC i Addon Macedonia on Demand, u okviru tog Addona imas kategoriju VolimTV i tu imas Prvu. Potrebno je samo da se registrujes ovde
Kod:
http://www.volim.tv/registracija
i posle to unesi u settings od Addona

Evo ti i Addon

:download:
Kod:
https://macedoniaondemand.googlecode.com/files/repository.macedoniaondemand.xbmc-plugins.zip

screenshot001.png

Poslednja izmena:
Natrag