- Učlanjen(a)
- 27.10.2014
- Poruka
- 170
Ja koristim unapredjenu verzijuJel mora biti digitron ili može i neka druga marka kalkulatora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja koristim unapredjenu verzijuJel mora biti digitron ili može i neka druga marka kalkulatora
Ne mora moze biti i znanstveno racunaloJel mora biti digitron ili može i neka druga marka kalkulatora
Ocigledno nije imao pravu skriptu vec one bat ako je ovo napisao(spajate se samo na jedan server), a koju je mogucnost ukinuo, to nisam skontao??Vidi ovo od sefa tvijet ALENA citiram------Da, morao sam ukinuti tu mogucnost iz cistog razloga sto po serveru imam 500mb garantovanog uploada. Korisnici aplikacije ili koji gledaju preko stranice vuku sa 5 sinhroniziranih servera, tako da je u tom slucaju upload 2500mb. Medjutim, preko liste, spajate se samo na jedan server. Ovaj forum je koliko vidim po konekcijama na moj server jako posjecen i vrlo brzo broj konekcija dodje do maksimuma.
Svaka skripta koju ste objavljivali je sadrzala ime i sifru koja je bila public, tako da se ne ljutim, nego sam morao to uraditi radi korisnika koji placaju uslugu.
Takodjer, uskoro ce biti pc app, tako da cete opet biti u mogucnosti gledati na slican nacin, odnosno kada objavljujem public login podatke. Pozz...
Zna li netko novi ip od global travnik?