Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Javim u toku dana.tnxmoguce da neki antivirusi ne pustaju pulsar bez odobrenja...kod kaspersky to prolazi bez alerta...u svakom slucaju moras u tom windows security alertu podesiti da pusta pulsar normalno....onda restartuj racunar....pa ako si instalirao one provajdere koje sam prethodno naveo mora sljakati savrseno....probaj pa javi....
Može i meni jedan T-2,kad se nudi.Ja ne znam sta se mucite bez veze bolje da vam dam jedan siol server i gledate ko ljudi ne da se petljate sa aplikacijama i cudesama
Alert se više nijo javio ali sam ga ipak restarto a onaj problem je i dalje ostao da su mi pod svim kateg. isti filmovi!?Ako imaš volje... dobro,ako ne tak i tak imam mash up,xbmc torrent,genesis itd.Pozdravmoguce da neki antivirusi ne pustaju pulsar bez odobrenja...kod kaspersky to prolazi bez alerta...u svakom slucaju moras u tom windows security alertu podesiti da pusta pulsar normalno....onda restartuj racunar....pa ako si instalirao one provajdere koje sam prethodno naveo mora sljakati savrseno....probaj pa javi....