Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Ja jos slavim , ali svaki dan dodjem ovde da bacim pogled ... Dok se nevratim u normalu :) ... Vidim ovde ima par zaracenih strana , meni je pomagalo par ljudi sa raznih strana... Ja sam shvatio jedno , nijedna lista koju sam dobio nije trajala ni mesec dana , dobro , mozda je neka potrajala duze ... I nasao sam resenje , koje svako moze da nadje , ako hoce ... Prvo , i najbitnije , 100 posto sam siguran da svako ko je ljubitelj open iptv televizije i linkova , taj je kao i ja mastao da ima svasta ... Ja nemam pare , ali uvek sam se snalazio jer obozavam da imam sve i svasta , cak i sta negledam ... Znaci ja sam siguran da bar 80 posto ljudi , pogotovo koji se prozivaju ovde imaju bilo kakvu TV , Total , Polaris , Siol , T2 , Open IPTV , Max ... Kao sto rece Sota pre neki dan , opalite neki rostilj , vratite se u realnost ... I POTRUDITE SE !!! Ja sam recimo nasao mir u Dreambox-u , nasao sam po 5 linkova koji rade , od Engleza , preko W2 do Thora i Siriusa , pa do Hispasata ... Sada sam sve nabacio u Excel sa direkt linkovima ... Sta mi treba vise ... Zato , uciti i samo uciti , ko hoce , i imace sve ... Izvinjavam se ... Zbog dugog komentara , ja jos slavim , ali volim ovaj forum , ovde sam godinama ... I to je poenta , potrudite se ljudi ... Veliki pozdrav za moje najbolje prijatelje ovde !!! :)

Član
Učlanjen(a)
27.03.2010
Poruka
217
pozdrav svima
htjeo bi da pitam dali je moguce da se gleda nettvplus lista u xbmc-u ako je moguce I ako neko zna da mi objasni bio bi zahvalan

pozdrav

Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
2.058
Hapšenje zbog striminga Premijer lige

Ako ste koristili live streaming sajtove za gledanje utakmica Premijer lige, toj zabavi bi mogao da dođe kraj ako Premijer liga istera svoje. Prva hapšenja počela.
terenpremijerlia600294328020140826150354.jpg

Premijer liga i engleska policija je ozbiljno krenula u rat protiv sajtova koji omogućavaju live streaming utakmica ove lige.

Ovog vikenda policija u Mančesteru je uhapsila momka koji ima 27 godina i koji je imao niz sajtova na kojima je omogućavao posetiocima da besplatno gledaju sve utakmice Premijer lige.

Ovo je naravno nelegalno, tj spada u kršenje autorskih prava koja je Premijer liga skupo prodala Skaj Sportsu i BT sportsu. Sada Premijer liga mora da brani ta prava kako bi njihovi klijenti mogli da zarade dovoljno da i dalje podržavaju ovo takmičenje ogromnim svotama novca.

Po izvorima iz istrage uhapšeni je oštetio televizije koje prodaju pretplatu na gledanje utakmica Premijer lige za oko 10 miliona funti.

Pre samo mesec dana slično hapšenje je sprovedeno u Notingemu.

Izvor:
Kod:
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/hapsenje-zbog-striminga-premijer-lige-193021.html

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
15.07.2009
Poruka
889
ovako je bolje ja mislim :) aj da unistimo sve ilija druze stari
ja sad spremam unistrimove
a mozes da postavis i ono udp sto si reko dal ima neko
sta je sta cvikate sad :) znam da se sprema nesto veliko a vama je doslo do udp sramota naucite jednom zauvek da dobre liste se ne postavljaju javno necu da zivim celi zivot da vas ucim ovo je bilo mali deo a mogu jos sve da srusim i to sto imate i to sto nikada niste imali

Crow2 , baci karte na sto pa da idemo dalje !

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
necu ja da bacim nista nek bacaju oni koi mislu da su face nista nemam protiov nikoga al bar dajte ono glavno kad vec postavljate kao sinoc stavio al nije dao udp

Natrag