Ja jos slavim , ali svaki dan dodjem ovde da bacim pogled ... Dok se nevratim u normalu
... Vidim ovde ima par zaracenih strana , meni je pomagalo par ljudi sa raznih strana... Ja sam shvatio jedno , nijedna lista koju sam dobio nije trajala ni mesec dana , dobro , mozda je neka potrajala duze ... I nasao sam resenje , koje svako moze da nadje , ako hoce ... Prvo , i najbitnije , 100 posto sam siguran da svako ko je ljubitelj open iptv televizije i linkova , taj je kao i ja mastao da ima svasta ... Ja nemam pare , ali uvek sam se snalazio jer obozavam da imam sve i svasta , cak i sta negledam ... Znaci ja sam siguran da bar 80 posto ljudi , pogotovo koji se prozivaju ovde imaju bilo kakvu TV , Total , Polaris , Siol , T2 , Open IPTV , Max ... Kao sto rece Sota pre neki dan , opalite neki rostilj , vratite se u realnost ... I POTRUDITE SE !!! Ja sam recimo nasao mir u Dreambox-u , nasao sam po 5 linkova koji rade , od Engleza , preko W2 do Thora i Siriusa , pa do Hispasata ... Sada sam sve nabacio u Excel sa direkt linkovima ... Sta mi treba vise ... Zato , uciti i samo uciti , ko hoce , i imace sve ... Izvinjavam se ... Zbog dugog komentara , ja jos slavim , ali volim ovaj forum , ovde sam godinama ... I to je poenta , potrudite se ljudi ... Veliki pozdrav za moje najbolje prijatelje ovde !!!