- Učlanjen(a)
- 28.03.2011
- Poruka
- 137
ima li neko stabilnu ex yu listu da mi posalje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Poslacu ti na PP skriptu za arene itd da bas ne ide javno inace ona je sa naseg forumaArena sport 3 za Hajduk???
Ne moraš nas baš svaki put obavjestiti da ćeš tu skriptu nekome poslati, dovoljno je poslatiPoslacu ti na PP skriptu za arene itd da bas ne ide javno inace ona je sa naseg foruma
Pa ako objavis da si nekome nesto dao znaci da je pitanje rjeseno i da nema potrebe da se dodatno odgovara a to kako ko i na koji nacin radi i odogvara na pitanja mislim da je to svacija dobra volja.Najlakse je kritikovati one koji nesto rade.Ne moraš nas baš svaki put obavjestiti da ćeš tu skriptu nekome poslati, dovoljno je poslati
Poslacu ti na PP skriptu za arene itd da bas ne ide javno inace ona je sa naseg foruma
ajde pošalji i meni , kad si već rešio da šalješNe moraš nas baš svaki put obavjestiti da ćeš tu skriptu nekome poslati, dovoljno je poslati
Ne moraš nas baš svaki put obavjestiti da ćeš tu skriptu nekome poslati, dovoljno je poslati