Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

LEGEND
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
2.763
isto ko i losmij, molim ga za stream, ,ko, da nevide pitanje, a znam, da ima , reci pošteno nedam nađi si sam i gotovo , imam i ja al trazim rezervu kad mi rikne nettv (govorim o priveetv xxx) losmij nista nemam protiv ako imaš pa nedaš al mogao bi barem reči nemam da negledam svake toliko dal je šta stiglo na mail il pp .

sota ti samo napravi forum za strimove men uvek trebaju :buba_lcd:

Da mi drug nije rekao da si prozvao ne bih ni ovaj post pročitao...
Ovo je zadnja tema na ovom forumu koju čitam, uglavno tu uđem da postavim komentar na nešto iz teme sa strimovima.
Ova tema ima druže trenutno 4325 postova, ne očekujes valjda da pročitam sve, a ako me već spominješ onda bar taguj (ovako >> @jura1 ) ili pošalji fino pp, pa ako imam odgovorim a odgovoriću i ako nemam to što tražiš.
Ako već očekuješ od mene da čitam sve postove onda bi i ti malo mogao da pratiš, jer do sad su ljudi sa 2 posta shvatili da ja nemam xxx kanale i da je to sve šala izmedju mene i @boki71, koju izgleda neki ne kontaju ( a i da imam boki je rekao da ne dajem nikom sem njemu jer u suprotnom slijedi
QKnPrD8.gif
Ipak je on admin :D )
Tvoj mail nit imam tako da ne razumijem što provjeravaš mail.

Pozdrav i nažalost nemam to što tražiš :D

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Do tog kanala priveetv je malo teze doci jura1 ja kad sam imao ja sam ti dao .... user i pass cine svoje
Pozdrav

Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
Prive TV IT
Kod:
1:0:1:35c6:1388:13e:820000:0:0:0:
Potrudi se da nađeš IP adresu za pomenuti kanal za Sky Italy.
P.S.Nadam se da neću popiti ban jer ovo i nije pun strim,više kao sličica.:opaaa:

Učlanjen(a)
27.05.2014
Poruka
188
Pitam se jeli neko mozda posjeduje neke Holandske strimove i kolike su sanse da ih "posudi" na PM. Hvala

Učlanjen(a)
03.06.2012
Poruka
123
Moze da mi posllje neko listu neku za xbmc ne mogu da nadjem ni jednu nece da rade please?

Učlanjen(a)
29.01.2012
Poruka
597
Može neko da mi pošalje na pm celu NETTV listu, bez ključa ..

Imam neku ali mislim da nije cela lista

Član
Učlanjen(a)
08.10.2010
Poruka
316
Da mi drug nije rekao da si prozvao ne bih ni ovaj post pročitao...
Ovo je zadnja tema na ovom forumu koju čitam, uglavno tu uđem da postavim komentar na nešto iz teme sa strimovima.
Ova tema ima druže trenutno 4325 postova, ne očekujes valjda da pročitam sve, a ako me već spominješ onda bar taguj (ovako >> @jura1 ) ili pošalji fino pp, pa ako imam odgovorim a odgovoriću i ako nemam to što tražiš.
Ako već očekuješ od mene da čitam sve postove onda bi i ti malo mogao da pratiš, jer do sad su ljudi sa 2 posta shvatili da ja nemam xxx kanale i da je to sve šala izmedju mene i @boki71, koju izgleda neki ne kontaju ( a i da imam boki je rekao da ne dajem nikom sem njemu jer u suprotnom slijedi
QKnPrD8.gif
Ipak je on admin :D )
Tvoj mail nit imam tako da ne razumijem što provjeravaš mail.

Pozdrav i nažalost nemam to što tražiš :D
losmij sori tako mi je receno da ti imas sve a kako kazes neko to zeza . izvinjavam se ako sam te čime uvredio .lp.

Natrag