Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
17.06.2010
Poruka
115
Koji je najbolji program za pronalazenje UDP adrese i kako najlakse da se nadje,nije problem komp.da skenira i 3-4 dana,najcesci portovi itd?molim nekoga od iskusnijih da pomogne,fala i pozdrav

Član
Učlanjen(a)
13.04.2011
Poruka
695
Post ti je obrisan zbog 18+ kanala. Molim clanove, da kada skeniraju kanale, pre objavljivanja provere ima li takvih kanala u listi i izbace ih iz iste. Ne zelimo da nekoga stavimo u nezgodnu situaciju da pusti neki 18+ kanal u prepunoj sobi :p

Zabranjeno je postavljanje kanala za odrasle!!!!

Pozdrav :)

pa cekaj bre sta je tu bilo 18+ ja sam sve bas zbog toga pregledo sve ..i nisam nasao nista tiba hustler playboy freetv ...itd itd jedino ako je nesta sto ja neznam...i to je bilo stvarno nehoticno jerr je lista stvaro super ...

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
pa cekaj bre sta je tu bilo 18+ ja sam sve bas zbog toga pregledo sve ..i nisam nasao nista tiba hustler playboy freetv ...itd itd jedino ako je nesta sto ja neznam...i to je bilo stvarno nehoticno jerr je lista stvaro super ...
Nisam ja obrisao post, ali imas u listi Hustler kanal koji se zavrsava na 199.....

Inace posto sam ja za ukidanje ove prakse preispitivanja odluka clanova administracije, jer to i nije po pravilima, podseticu vas samo na to pravilo:

#8 Zabranjeno komentarisanje i kritikovanje rada Administratora, Moderatora i Urednika, kao i odluka koje oni donesu. Ukoliko se ne slažete sa nekom od odluka, kontaktirajte ih putem e-maila ili Privatne Poruke.

Inace pravila foruma mozete procitati ovde:
Pravila

Naravno ukoliko ne dobijete odgovor sacekajte malo, i/ili uvek imate opciju kontaktiranja administratora ukoliko niste zadovoljni necijim radom.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
734
Ja nemam signala na Astri 3/A 23.5 E Frekfencija 11682 v SR 2734 !
Evo ovog trenutka gledam Arenu sport na 11682 V 2734.Mozda je jedino problem u tvom risiveru,ako je stariji pa ne podrzava MPEG-4 format,jer u tom formatu radi ovaj kanal i jedino to moze biti razlog zbog koga nemas signala.Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ja nemam signala na Astri 3/A 23.5 E Frekvencija 11682 v SR 2734 !
Mozda imas jedan od starijih recivera ?? ili LNB-a ?? a isto tako ko je podesio antenu i nema motor sa Deiseq funkcijom isto moze da se gleda jedino je fora u tom na koje ste satelite namjestili antenu ??? znaci Deiseq i antenu fiksirat na odredjene satelite itd... oni koji malo razumiju oko Sat antena znaju sta mislim
Pozdrav

Natrag