Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
I ja mislim, ako mislite na istu listu kao ja, tu listu izgleda imaju svi redom. Zato sledeci put kad stane vise nece ni proraditi.

Učlanjen(a)
30.07.2013
Poruka
104
jel moze objasnjenje sto je obrisan moj zadnji post,gde sam pogresio.u cemu je razlika izmedju mog posta i mnogih koje ovih dana gledamo svadje i sl. pa nisu obrisani.zasluzio sam barem objasnjenje ili opomenu ako vec gresim.hvala

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
jel moze objasnjenje sto je obrisan moj zadnji post,gde sam pogresio.u cemu je razlika izmedju mog posta i mnogih koje ovih dana gledamo svadje i sl. pa nisu obrisani.zasluzio sam barem objasnjenje ili opomenu ako vec gresim.hvala

Izvinjavam se sto ti nisam odmah poslao objasnjenje u privatnoj poruci, kao sto obicno uradim, posle brisanja posta, bio sam usred nekog posla i samo na blic sam usao na forum. Svi slicni postovi koji su imali za cilj da pokrenu ili nastave raspravu, a da sam ih ja video su obrisani, takodje i tvoj post je obrisan iz istog razloga. Clan Vai123 je postavio post koji je u skladu sa pravilima. Posto zabrana postavljanja takvih adresa ne postoji, ostaje na clanovima da odluce hoce li ili ne nesto postaviti... Ukoliko imas neke zamerke, probaj da se obratis tom clanu i da sa njim probas da dodjes do resenja... Sto se tice svadja i rasprava, moja zelja je da se takve stvari ne desavaju na ovom forumu i pokusacu da to sprecim. Ako neko ima neku zamerku na moj rad, neka se obrati onima koji su mi funkciju dali, pa ce oni proceniti da li sam uradio ispravno ili ne.

Natrag