Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Istina pink zabava i sportski i sta sam jos primetio jos ni jednu dobru listu nisam naso na ovom forumu. Da se neko nebi nasao povredenim. Sve sam prije naso na drugim forumima a onda je osvanulo i tu. Izgleda da nam je album sa slikama na prvom mjestu.Imamo super ekipu ali malo pruzamo na zalost tako je.
Najbolje bi bilo da nigdje ne osvane jer tad nastane mrak a od tog niko nema koristi.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
@nimla0

Da se razumemo, ja sam naveo da rts1 postoji u tim listama, nisam rekao da imam te liste. Imam SBB D3 pa i D3GO na kompu/tabletu/telefonu.
Šta gledam? Obično sport klubove (tenis, fudbal, euroligu u basketu,F1, motoGP...), nat.geo, discovery, disc.science, ponekad history, b92... i to je to. Filmove i serije preko xbmc-a.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Dali neko ima Americke kanale , da je dobra rezolucija ? Ako neko makar zna nacin da dodjem do njih , uradicu sam ... Koliko sam dugo ovde na forumu , sve sam pazljivo skupljao i ucio i svasta nasao ... Zadovoljan sam , treba vremena i truda da se stekne poverenje ali isto tako treba imati volje pa uciti ovde da bi se doslo do kvalitetnih kanala ... Pojavi se mnogo likova ovde koji odmah traze nesto dobro , eh kad bi tako islo ... Pozdrav za sve , pogotovo za moje prijatelje ovde i ljude koji su mi uvek izasli u susret ...

Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
186
Ja se evo dobrovoljno javljam da me netko nauci poduci kako fatat ove streamove, da ne trazim ko ce kad "okacit" kakvu listu ??? neki dobrovoljac za poducit ???

Natrag