Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
16.03.2014
Poruka
131
Cisto informativno, jel postoji neka dobra lista (udp) sa talijanskim sky sportovima ? Ili ikakva talijanska sa filmskim kanalima?

Učlanjen(a)
16.03.2014
Poruka
131
I jos cisto informativno mi reci, hocu li naci sta guglajuci ili da odustanem? :)

Član
Učlanjen(a)
27.03.2011
Poruka
267
jel može neko opet da postavi bein listu
video sam je skoro a sad nikako da nađem

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
jel može neko opet da postavi bein listu
video sam je skoro a sad nikako da nađem
Ta lista radi vec duze vrijeme a postavio ju je Ironaca mislim te Bein Sport kanale ja sam izbrisao na Veliki odziv clanova sa foruma da te Bein Sport kanale izbrisem

Listu kako i te Bein Sport kanale je mogao do sad svako da stavi jer tu listu vecina sa foruma ima ukljucujuci i mene zasto nismo ?? odgovor znate

Obrati se Ironaca on ce ti ih sigurno poslati te Bein Sport kanale jer sam ih kao i komplet listu na dosta clanova ovdje slao putem Pm ili Email Tj. Skype

Pozdrav

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Ta lista radi vec duze vrijeme a postavio ju je Ironaca mislim te Bein Sport kanale ja sam izbrisao na Veliki odziv clanova sa foruma da te Bein Sport kanale izbrisem

Listu kako i te Bein Sport kanale je mogao do sad svako da stavi jer tu listu vecina sa foruma ima ukljucujuci i mene zasto nismo ?? odgovor znate

Obrati se Ironaca on ce ti ih sigurno poslati te Bein Sport kanale jer sam ih kao i komplet listu na dosta clanova ovdje slao putem Pm ili Email Tj. Skype

Pozdrav
Pametan potez. Otkako su stali bein sportovi od 9 do 15, a ima vec skoro 2 meseca svi traze i pitaju dajte, dajte. Sad kad se konacno naslo resenje super je i treba da traje sto duze jer bice sve teze doci do bein sportova za ljubitelje istoimenih kanala. Eto vi srecnici sto vam sota poslao, uzivajte i gledate, prenose i tenis- monte Carlo, pa sad kad su stali sport klubovi iz iskona evo dobre zamene. Ako je velika potraznja kod ironace i sote i ne mogu da stignu svima da posalju, javite se meni na skype ili pre pm i isto cu vam poslati svima bein sportove od 1-15 pa pamet u glavu.

Natrag