Ako kako kazete Bnet lista radila 8 mjeseci .... mnogi se pravili tose kao nemaju nista pritom cutili i gledali bravo svaka cast komentar??? Svaki je suvisan tudje ocemo svoje nedamo bravo nije mi bitna ta Bnet lista ali toliko dugo cutati a pritom se svercovat na forumu bravo koji ste mi vi forumasi jer.... vi ste ti koji stalno prozivate i pisete za ceg je forum nego da se pomaze jadan drugom odnosno nek se stavlja javno nevidite svrhu foruma da se kriju liste pa koji ste vi pac.....vi sram nad sramom i stalno vam nesta fali ocete skripte ocete Arene Sport , Sport klubove i svasta nesta a o svojim listama cutite tj kad god neko stavi nesta dobrog i slika... onda na Pm kukate samo daj , daj , daj nemam sta da gledam ccccccc i vi ste drugari na forumu??? Za mene je ovo saznanje za ubuduce kakvi ste ljudi .... nisam nikog osobno prozvao ni necu nije mi u interesu al da ste lazovcine i to velike to jeste..... u ovom svako nek pronadje sebe .... meni netreba niko od vas poslat nista bas nista netreba meni..... druga stvar gdje god sam mogao pomogao sam il sam dao bez razmisljanja a za mene manje bitno tj. Dam nettv plus nastavak ne jednom a izdvajam taj isti nakon 2 mjeseca mi se obraca i trazi kanal kojeg nemoze da nadje pritom kaze znas imam nettv plus pa mi samo jos taj ili ti kanali fale???? A da je ponudio svoj nettv plus?? Malo morgen iako nisam ni trazio nit zamjerio ali kakvi ste vi to ljudi???? Sve bi sve bi al jedno nebi ... dati ili makar ponuditi izgleda ni u snu to je tako jadno o bijedno .... zato nemojte kukati kad nesta bude Down .... dogovorite se sami sa sobom ubuduce kako i sta .... ja znam za kog sam ovo napisao moje pravo na misljenje ko zamjerio ko ne neinteresira me uopste vase misljenje CAST IZUZETCIMA svi ce se prepoznat da ovo nije upuceno njima i tim istim svaka cast kapa dole onim clanovima sa kojima sam ja dobar a malo ih je......
Samo jos jedna stvar ako sam imao i bio pitan nekad postoji razlog zasto se nemoze davat dalje tj tako sam i odgovorio dal je to bio Skype , Email itd... nebitno al nikad nisam nista krio i da ne komuniciram ni sa jednim clanom na forumu imat cu sta da gledam
Nemojte sad da pravite dramu od ovog mog posta zaobidjite moj Post jer tako i tako nema smisla jer nije prvi put da je nesta Down a postano javno pa se tek onda doticni javljaju prepisuju doticnima sto su postali tu listu javno a gledao sam je pola godine i na osnovu tog sve sam krivci a vi koji tajite liste vi ste Face jel???? Sami se izdajete a znate da kritikujete druge ako neko nekom nece da pusti neku dobru listu podjite prvo od sebe ...... niste je najiskrenije ni zasluzili sto se mene tice odabrani od vas za koje ja smatram da su takvi kakvi jesu od mene nikad necete dobit ni jednu jedinu listu Kraj price ....
Nije lista vjecna i rekao sam nedavno ne reci nikad , nikad trazicete vi liste samo polako jer ce neki od vas sebi reci pa od tebe tj mene nikad nebi ni ttazio listu...... vidjet ce se vrijeme ce pokazat
MENI NEMORATE ZA UBUDUCE NIKAD PONUDITI NI JEDNU LISTU CAST IZUZETCIMA A NI SOTA NIJE OSTAO NIKOME DUZAN
PONOSAN SAM NA SAMOG SEBE ZA RAZLIKU OD MNOGIH NA FORUMU
Pozdrav