Član
- Učlanjen(a)
- 07.03.2013
- Poruka
- 1.786
moze li mi neko poslati cinestar ako ima na pp..poz svima
Koji trebas,os SD HD il 1080p?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
moze li mi neko poslati cinestar ako ima na pp..poz svima
Dobro da ne trazis HD ko onaj juce.moze li mi neko poslati cinestar ako ima na pp..poz svima
Ma da imam ima i ne krijem ali da dam te liste to nikako ono sta ja imam skoro niko nema i nikad nece ni videti a kamoli gledati to eto iskreno tako da mozete postvaljati javno sta kod zelite i imate mene licno to nece pogadjati nista od togazasto sivera.......iz prostog razloga jer ima najkraci fitilj a ima sve zivo.......mene moz da bockate do sutra ionako nemam nista......
Ma da imam ima i ne krijem ali da dam te liste to nikako ono sta ja imam skoro niko nema i nikad nece ni videti a kamoli gledati to eto iskreno tako da mozete postvaljati javno sta kod zelite i imate mene licno to nece pogadjati nista od toga
to ja nista ne gledam siol imam centralni server sa admin pass(na udp) tu moram skontati ko je bayern da ga malo pod*ebavam a sto se tice drugih listi pa t2 imam isto sa admin pass znaci i tu corak za d3go imam svoj pass i tu corak pa ne znam sta bi me moglo pogoditi od tih domacihGresis,ima Jura sve tvoje liste,samo mu jos CinestariHD fale
Ma da imam ima i ne krijem ali da dam te liste to nikako ono sta ja imam skoro niko nema i nikad nece ni videti a kamoli gledati to eto iskreno tako da mozete postvaljati javno sta kod zelite i imate mene licno to nece pogadjati nista od toga
hahaDobro da ne trazis HD ko onaj juce.
Daj ovaj zadnjiKoji trebas,os SD HD il 1080p?
Trazi mu ti, ne smem ja ove cinestarove da trazim vise.. haha.. pozzTrazi od Silvera