- Učlanjen(a)
- 27.10.2014
- Poruka
- 170
Ja sam spremio Notepad+++ za Copy/PasteAj da vidimo i to bas me zanima sta ima novo ali nemoj sutra objavi danas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam spremio Notepad+++ za Copy/PasteAj da vidimo i to bas me zanima sta ima novo ali nemoj sutra objavi danas
gdje nađe taj Notepad sa 3 plusa, šalji odmahJa sam spremio Notepad+++ za Copy/Paste
Ja ga castio s jednim plusemgdje nađe taj Notepad sa 3 plusa, šalji odmah
Sumnjam da ce neko da ti posalje ...sutra ču dat svakome ko mi pošalje to sto trazim sve moje liste za zahvalu do 22 h
Dobro aj zucni sta imas makar i na pp da vidim jel nesto vredno da bi dobijo cinestare u hd samo pazi sa tim objavljivanjem da posle ne places za liste ako imas nesto kao za te cinestaresutra ču dat svakome ko mi pošalje to sto trazim sve moje liste za zahvalu do 22 h
Sve liste??? hoces hd ili full hd?sutra ču dat svakome ko mi pošalje to sto trazim sve moje liste za zahvalu do 22 h
Evo posluzi sesutra ču dat svakome ko mi pošalje to sto trazim sve moje liste za zahvalu do 22 h
Koliko mora biti bits/s ti je dosta 1,70 Mb/s.sutra ču dat svakome ko mi pošalje to sto trazim sve moje liste za zahvalu do 22 h