- Učlanjen(a)
- 03.03.2010
- Poruka
- 2.172
Kako iz Android playera najlakše povaditi streamove. Gdje se nalazi nalazi instalacijski folder, negdje u root. Znam da se može na Pc dignuti virtualni pa skenirati konekcija. Baš na mobitelu me zanima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Objavio sam na koji nacin radi pogledaj u glavnoj temi gdje su strimovi.zna li neko šta je sa ovim stream-ovima od bnet-a , stali ili ...?
Kod:http://83.139.104.123/content/hls/live/channel(24_sata)/stream(03)/playlist.m3u8
Ex-Yu IPTV aplikacija preko koje idu i Sky Orf nemacki kanali + na sve to jos drug ti nece kaze koja je aplikacija.Pozdrav jedno pitanje ako neko zna slucajno kako se zove ex yu iptv koja radi na mag 250 preko mac adrese vidio sam kod kolege imaju sky orf njemacki kanali i dosta ex yu canal zatim videoteka sa prevodima,nece dami kaze koja je iptv.pozdrav
Koje horore i akcije bi mi preporucili da pogledam?Pozzz.
Playlist-Format:M3UPozdrav jedno pitanje ako neko zna slucajno kako se zove ex yu iptv koja radi na mag 250 preko mac adrese vidio sam kod kolege imaju sky orf njemacki kanali i dosta ex yu canal zatim videoteka sa prevodima,nece dami kaze koja je iptv.pozdrav