Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Trazio sam pomoc od vama posto ja ne znam da izvucem sam taj kanal, sve ovo sad je postalo istorija , jedan lik ovde rekao mi da taj link moze da se izvuce pa zato ja sam insistirao ali niko nije zeleo da mi pomaga, kako god necu vise da trazim mozes biti spokojan, sve ovo je postalo velika istorija

Nema razloga da se osecas uvredjeno, niko te ne vredja niti te tera s ovog mesta ali si smorio sa tim kanalom, takvu reklamu nema ni Grand. Kad se ode na tvoj profil i pogledaju svi postovi, 90% tih postova ti je "Moze li ko izvuci strim odavde". Druze, ako vidis da nema linka na forumu znaci da ne moze da se izvuce, ja sam prvi pokusao, nisam uspeo, daleko od toga da sam neki strucnjak ali sam siguran da bi ti drugi pomogli da mogu. Jednostavno su neki strimovi napravljeni da mogu da se gledaju samo iz pretrazivaca, mozda je i taj takav. Nema ralzoga da gusis jednim te istim mesec dana unazad. Niko ti ne brani da pises, zatrazis nesto, tu smo da pomognemo ali ne mozemo uvek i to se nece promeniti tako sto ces 100x da trazis jedno te isto.

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Problem kod SimpleTV bilo koje verzije prilikom unosa linkova kao :
Kod:
global_rly_greece_103/playlist.m3u8
i slične se sruši SimpleTV tj.pali se gasi,dok kod liste
Kod:
Content/HLS/Live/Channel(cinestar
radi normalno.U VLC neke rade normalno koje isto ruše SimpleTV,dok s udp i ostalo nema problema.
Simple nije stabilan od samog početka uopče ga nekoristim,mislim da se nebi trebao zamarati sa njim.Tj. koristim samo vlc .

Učlanjen(a)
30.12.2013
Poruka
216
Pozdrav svima... najpre srecna nova godina i da vas se sve zelje ispune, da budete zdravi, srecni i uspesni na svim poljima.
Zanima me da li neko nudi pretpaltu na tv kanale... zanima me sport klub i arena sport kao i dokumentarni kanali sa nasim titlom? Ukoliko neko ima ponudu neka posalje na pp. Zivi bili

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Problem kod SimpleTV bilo koje verzije prilikom unosa linkova kao :
Kod:
global_rly_greece_103/playlist.m3u8
i slične se sruši SimpleTV tj.pali se gasi,dok kod liste
Kod:
Content/HLS/Live/Channel(cinestar
radi normalno.U VLC neke rade normalno koje isto ruše SimpleTV,dok s udp i ostalo nema problema.
Skini zadnju verziju Simpletv ne bi trebalo da ima neki problema.

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
Pozdrav svima... najpre srecna nova godina i da vas se sve zelje ispune, da budete zdravi, srecni i uspesni na svim poljima.
Zanima me da li neko nudi pretpaltu na tv kanale... zanima me sport klub i arena sport kao i dokumentarni kanali sa nasim titlom? Ukoliko neko ima ponudu neka posalje na pp. Zivi bili
Ako se potrudis skeniranjem porta 8001 imaces i vise od to sto trazis a i ostace ti neki dinar

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Sota si vidio pp.
Ako tko treba par kanala američkih u browseru dobije na pp.
foxlive
hbo
discovery

Poslednja izmena:
Natrag