Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
734
Citam ove diskusije i prosto ne mogu da verujem sta se po ko zna koji put dogadja.Jedan od kolega je napisao da novim clanovima ne treba tako olako davati liste i to je u redu,ali sta kad se novi clan pojavi sa listom i prosiri je javno.Tu nema leka,jedino momentalni ban,ali na zalost rezultat je ugasana jos jedna super lista.I jos da dodam,nije ovde problem samo u novim clanovima vec ima i onih starijih clanova koji samo traze i na zalost dobiju od dobrih ljudi sa foruma listu na pp,a onda je nekim svojim putevima posalju i sutra osvane na svim mogucim forumima.Sota i ostali,a oni ce se prepoznati imaju dosta iskustva sa takvima koji su izigrali njihovo poverenje,siguran sam u to.Na zalost tesko je danas shvatiti ljude.

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Nazovi novi clan = stari iskusni clan (sa novim nalogom-nalozima) i to "znalac", koji to radi namerno ! :mig:
Pitanje je zasto mu se ne zabrani pristup i da li je to uopste moguce - zato - 'ajmo svi u kolo, pa ko izdrzi - izdrzi ! :bfghb:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Nek je srecan rodjendan malisi, ziv bio.

Nego, nekad mi izbaci ovo u VLC, pokusao sam reinstalaciju ali opet isto.

y0GPAbs.png

Član
Učlanjen(a)
18.02.2013
Poruka
291
i ja sam relativno novi član foruma (prvi i jedini nalog) i dok sam imao nekih desetak postova dobio sam tada od admina foruma neke kanale da gledam i nisam ih nigdje i nikada proširio i uživao u gledanju istih i ovoga puta mu se po neznam koji put zahvaljujem, a ja sam u znak zahvalnosti pokušao da pomognem radu foruma nalazeći neke linkove i slično jer drugačije pomoći nemogu. pozdrav svima i sretna nova godina i 1 rodjendan bebi - cheers

Član
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
734
Nek je srecan rodjendan malisi, ziv bio.

Nego, nekad mi izbaci ovo u VLC, pokusao sam reinstalaciju ali opet isto.

y0GPAbs.png
Ides na Preference,pa onda u opciji Interface imas podmeni main interface.U njemu imas opciju Qt,a u njoj razna podesavanja.Samo treba da destikliras opciju "Show uninportant error and warnings dialogs i to je to.Nece ti se pojavljivati vise ta poruka na VLC.

Natrag