- Učlanjen(a)
- 28.06.2014
- Poruka
- 9
Da li ima neko Disney kanal sa prevodom za XBMC molio bih ga da mi posalje na pp. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pogledaj ppDa li ima neko Disney kanal sa prevodom za XBMC molio bih ga da mi posalje na pp. Hvala
Ajde kad si tako iskren i posten pogledaj PP,samo ima problem jedan nisam ti posalo jedan kanal nego oko 70 kanalaAjde kad se vec nesto dijeli da stanem u red
Meni treba samo jedan kanal ako netko mi moze izaci u susret.
24 Kitchen sa cro ili sr titlovima.
Ne dijelim dalje, ne cackam po listi. Samo gledam taj jedan kanal. I volio bih da gledanje potraje sto dulje.
Treba meni i zeni za razbibrigu. A i da nesto naucimo i isprobamo. ;-)
Vidim da se nocas delile nase liste,pa se evo i ja javljam,nemora bas svih 70 ali bar pola od toga ono najglavnijeAjde kad si tako iskren i posten pogledaj PP,samo ima problem jedan nisam ti posalo jedan kanal nego oko 70 kanala
Ajde kad si tako iskren i posten pogledaj PP,samo ima problem jedan nisam ti posalo jedan kanal nego oko 70 kanala
To i ja tražim a nitko nema izgleda?Meni je potreban samo jedan AMC ako neko ima bio bih mu zahvalan sa prevodom .