Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Igrom slucaja ovi postovi su bili na istoj stranici foruma, inace mozda ne bih ni primetio, a kada sam vec primetio, bilo bi neodgovorno da ostavim tako Sto se tice gresaka, niko nije zamerio pogresku, greska je ispravljena, samo je clan trazio objasnjenje i ja sam mu odgovorio. Moj post nije nikakva kritika, vec samo objasnjenje mog postupka. Nikada i nije bila problem jedna greska... Tek se clanovi koji cesto grese, prvo upozore pa ako i dalje nastave onda sankcionisu Inace brisanje posta nije sankicja, vec samo uredjivanje sadrzaja... Dosta clanova to shvata kao mere sankcije...Nemojte ici u krajnost, ljudi grese kao i vi urednici ,moderatori ,rekao si mesec dana, nije proslo ni 30 minuta
http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-6432#post-1546957
i to ponavlja nas prijatelj moderator Bind ,tako da nema zamerke svi smo mi ljudi i gresimo,pozdrav za sve forumase i ostajte mi u dobrom zdravlju i raspolozenju Serbianforum najbolji
arene
***Hidden content cannot be quoted.***
sk1.2..test hd....tnx kolega@endrithoxha
***Hidden content cannot be quoted.***
cijela albanska lista
***Hidden content cannot be quoted.***[/HIDE-POSTS]
a moze li da je iz Amis ili SiolMoze li mi neko poslati National Geographic Wild kanal ili T-2 sa tim aktivnim kanalom. Hvala!
Siol mi jako kocii secka...a amis nisam nikad koristio tako da ne znam kako bi i dal bi radilo kod mene.a moze li da je iz Amis ili Siol
Ovdje ako nenađeš sam ima dva čovjeka koja če te usmjerit malo,al sve u svemu bolje da netražiš ništa pametno nečeš nači to ti je 100% vjeruj mi sve što valja je zaključano.xexexexe .Druze strah gi je da ni gi sredis , za to ti niko nista nedaje, bezi ot avde nema nista da dobijes odi na na bs23 ide prenos
Gluposti druze javi se sustra na skype i ce te sredim da si vip clan nebrini.znam da ima tamo...ali samo za vip clanove