Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
75
izgleda da onda nije u redu nesto sa pretragom..
pozdrav momci...pa odmaramo kao po obicaju..:roll:

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.079
Nemojte ici u krajnost, ljudi grese kao i vi urednici ,moderatori ,rekao si mesec dana,:beee: nije proslo ni 30 minuta
http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/page-6432#post-1546957
i to ponavlja nas prijatelj moderator Bind :oopss:,tako da nema zamerke svi smo mi ljudi i gresimo,pozdrav za sve forumase i ostajte mi u dobrom zdravlju i raspolozenju:give_r: Serbianforum najbolji
Igrom slucaja ovi postovi su bili na istoj stranici foruma, inace mozda ne bih ni primetio, a kada sam vec primetio, bilo bi neodgovorno da ostavim tako :) Sto se tice gresaka, niko nije zamerio pogresku, greska je ispravljena, samo je clan trazio objasnjenje i ja sam mu odgovorio. Moj post nije nikakva kritika, vec samo objasnjenje mog postupka. Nikada i nije bila problem jedna greska... Tek se clanovi koji cesto grese, prvo upozore pa ako i dalje nastave onda sankcionisu :) Inace brisanje posta nije sankicja, vec samo uredjivanje sadrzaja... Dosta clanova to shvata kao mere sankcije...

Učlanjen(a)
20.06.2009
Poruka
189
Moze li mi neko poslati National Geographic Wild kanal ili T-2 sa tim aktivnim kanalom. Hvala!

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172
xexexexe .Druze strah gi je da ni gi sredis , za to ti niko nista nedaje, bezi ot avde nema nista da dobijes odi na na bs23 ide prenos
Ovdje ako nenađeš sam ima dva čovjeka koja če te usmjerit malo,al sve u svemu bolje da netražiš ništa pametno nečeš nači to ti je 100% vjeruj mi sve što valja je zaključano.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag