Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Bio je nekad na youtubu snimak kako se ubaci samo nastavak /udp/224.2.2.1:1234 u vlc player i on sam nalazi otvoren porta od vaseg provajdera i pusta kanal ali ne znam gde je sad taj snimak koji je bio postavljen na sf forum ali koji je expresno brzo bio izbrisan sa ovog foruma.Fora je naci /udp/ znaci listu kanala od vaseg provajdera.
to jest da sam pronalazi ali ako se zapitas koliko dugo je potrebno skeniranje u kombinaciji sa 65535 porta te recimo u IP rangu 125.95.0.0-125.95.255.255....? minimanlno 7 dana bez prekidanja....ako imas rezervni komp samo za ovake stvari onda to jos ide....u suprotnom je to jako tezko izvedljivo....

Druze ovo je 21 vek velika bitka za gledalci jedni gubat drugi dobijat sta tu ima .Tako i cene sa nizi ti sta hoces cel zivot da ima samo kako je bilo RTS1 i RTS2 i sve oni da prenosat.hehehehihihi ostavi ti gluposti pa ovi( kanal a )sigurno i s antenama mozes da uhvatis.
ne gledam ja kanale iz kompanije pro plus ili CME media....samo jos ti me mozes resiti sa beinovima....

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Probaj to preko svoje ip adrese od t2 ili ako si siol ne znam koji si ubaci u vlc udp i isprobaj da li moze ako imas ful nalog kao npr.sto kod nas ko ima ful nalog tj,i digitalnu i internet ima pristup d2go.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Probaj to preko svoje ip adrese od t2 ili ako si siol ne znam koji si ubaci u vlc udp i isprobaj da li moze ako imas ful nalog kao npr.sto kod nas ko ima ful nalog tj,i digitalnu i internet ima pristup d2go.
ne isplati se to vise....to bilo super nekad unazad pre dve,tri ili vise godina dok se jos nije tako cesto objavljivalo javno pa je neki status radio i pola godine bez problema....

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
to jest da sam pronalazi ali ako se zapitas koliko dugo je potrebno skeniranje u kombinaciji sa 65535 porta te recimo u IP rangu 125.95.0.0-125.95.255.255....? minimanlno 7 dana bez prekidanja....ako imas rezervni komp samo za ovake stvari onda to jos ide....u suprotnom je to jako tezko izvedljivo....

Nema potrebe toliko skenirati nego samo nabaviti korisnikovu ip adresu od telekom sbb-a oriona,vektora... za koje se zna da imaju digitalne kanale i skenirati otvoren port i naci kanale.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Nema potrebe toliko skenirati nego samo nabaviti korisnikovu ip adresu od telekom sbb-a oriona,vektora... za koje se zna da imaju digitalne kanale i skenirati otvoren port i naci kanale.
ja imam otvoren siol ali ga neces naci jer nije aktiviran preko porta....znaci nije samo to dovoljno da ima narucen IPTV kod nekog provajdera....

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Ko hoce da mu izvadim nastavak iz androida neka se javi na mackic_neno samo mi da kljuc za android i ja mu izvadim nastavak i sastavim listu,nastavak mi ne treba jer imam za sebe sve sto mi treba.

ja imam otvoren siol ali ga neces naci jer nije aktiviran preko porta....znaci nije samo to dovoljno da ima narucen IPTV kod nekog provajdera....

A da li mozes gledati kanale na onaj fazon preko vlc-a?

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Izvadicu nastavak preko kljuca iz androida ali me nemojte pitati kako sta na koji fazon i tako to jer to ce da vam objasne ovi sto me prozivaju jer oni dosta dobro pomazu ljudima i ne skrivaju istinu :roll:a nagurali su 500 postova na vredjanje,glupave odgovore,tako da to sve govori ko je ko i sta je :bfghb: i ko je uvek u isto vreme online i ko kome zahvaljuje:beee: zao mi je hejteri ali ljudi prepoznaju ko je iskren jer vec sam kontaktiran preko skajpa :mig:.

Natrag