- Učlanjen(a)
- 04.04.2010
- Poruka
- 6.511
to jest da sam pronalazi ali ako se zapitas koliko dugo je potrebno skeniranje u kombinaciji sa 65535 porta te recimo u IP rangu 125.95.0.0-125.95.255.255....? minimanlno 7 dana bez prekidanja....ako imas rezervni komp samo za ovake stvari onda to jos ide....u suprotnom je to jako tezko izvedljivo....Bio je nekad na youtubu snimak kako se ubaci samo nastavak /udp/224.2.2.1:1234 u vlc player i on sam nalazi otvoren porta od vaseg provajdera i pusta kanal ali ne znam gde je sad taj snimak koji je bio postavljen na sf forum ali koji je expresno brzo bio izbrisan sa ovog foruma.Fora je naci /udp/ znaci listu kanala od vaseg provajdera.
ne gledam ja kanale iz kompanije pro plus ili CME media....samo jos ti me mozes resiti sa beinovima....Druze ovo je 21 vek velika bitka za gledalci jedni gubat drugi dobijat sta tu ima .Tako i cene sa nizi ti sta hoces cel zivot da ima samo kako je bilo RTS1 i RTS2 i sve oni da prenosat.hehehehihihi ostavi ti gluposti pa ovi( kanal a )sigurno i s antenama mozes da uhvatis.
Poslednja izmena od urednika: