Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2009
- Poruka
- 7.686
Ti si me ovo pitao :pa ti meni rece da neznas sa cime se to skenira a vidm da ti to bas ide dobro
"jeli znas kako moze da se skenira nettvkljuc I sa cim",
a ja sam ti odgovorio da ne znam !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ti si me ovo pitao :pa ti meni rece da neznas sa cime se to skenira a vidm da ti to bas ide dobro
meni i dalje ne radi,ni preko browser-a ni preko skripteTo se odnosi na aplikaciju za androide,jer tamo je pisalo free za tih nekoliko kanala koji su radili.A sad ponovo rade svi kanali i ne pise vise nista.Pozdrav
Sad sam probao preko Aplikacije rade kanali koji su navedeni da su Free.meni i dalje ne radi,ni preko browser-a ni preko skripte
znam za free kanale,mislio sam na celokupnu ponudu.sad sam procitao na njihovoj str da su trajno izbacili besp.nalogeSad sam probao preko Aplikacije rade kanali koji su navedeni da su Free.
Druga stvar je ... mozete preko telefona da otidjete na njihov sajt ukucate login podatke kliknete na kanal npr FTV otvorice vam kanal ali... preduslov je .. morate imati Aplikaciju Vlc Android Beta instaliran na vasem telefonu znaci rade samo Free kanali
***Hidden content cannot be quoted.***
Pozdrav
A sta ce radis kad istekneKod mene jos radi lista iz skripte kreirana juce, danas je tu tek 4-5 kanala. A i ova od juce ce uskoro da istekne.. tj, token.
Nabavis user i pass, odes na tvviet ulogujes se i gledas !A sta ce radis kad istekne
http://xnet2.dyndns.tv:10200/ydip75aj9