Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kako da skeniram nettvplus kljucSkeniraj preko simple tv port/udp/ tako isto i telekom,vektor,moja tv,t2,siol....net tv plus kljuceve preko skenera i imacete brdo kanala.Za sve je lako naci ip adrese samo treba malo znanja.
poslao sam ti pmAko moze user i pass za tvviet novi,hvala
Uhvatil si druze neko koj je platil osnovi paket kanala ot tamo tako da nema ovi kanala u njega ,odi na nihov sajt i vidi kakvi sa paketa i sam ce vidis sta je platil ovi da gleda to i ti ce gledas.http://www.t-2.net/televizija/programski-paketiKod:#EXTINF:0,52 - HBO /239.16.1.252:5000 #EXTINF:0,53 - HBO Comedy /239.16.1.253:5000 #EXTINF:0,54 - Cinemax /239.16.1.254:5000 #EXTINF:0,55 - Cinemax 2 /239.16.1.255:5000
samo me interesuje da li vam rade ovi kanali? ili je stream promenjen? ili je do ove adrese koju koristim, ako je promenjeno molio bih da mi posalje neko, ako nece niko, nikom nista, zivot ide dalje
Ako je setup nema da skenira treba ti portableAko moze mala pomoc?
Imam stariju verziju Simple plejera koju koristim zbog starijeg sistema kompa pa ona najnovija mi ne odgovara.
SimpleTV 0.4.7 b2 setup (VLC 2.0.2)
Tice se skeniranja kanala u Simple,nasao sam jedan tutorijal na youtube-u ali po tom tutorialu Simple ni da mrdne.Sta moze da bude problem oko toga i da li moze neko kratko uputstvo kako ide to skeniranje u Simple ili video tutorial.Hvala puno i veliki pozdrav svim clanovima i ostaloj ekipi.