slijep sam, puklo mi staklo na očalama. može u pm? hvalaNova HR i Prva plus su na forumu ok nisu u HD al su na forumu ... cak vama ispred ociju vade vam oci
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
slijep sam, puklo mi staklo na očalama. može u pm? hvalaNova HR i Prva plus su na forumu ok nisu u HD al su na forumu ... cak vama ispred ociju vade vam oci
Pozdrav
Ajd da i ja stanem u red makar jednom za neku domacu listu ... meni dovoljan i RTS 1
Pozdrav
toga barem ima na you tube, imas i korejanske i japanske, samo kopiraj url u vlcako ima neko neke crtane filmove nemora da bude prevod samo da je english
Ajd da i ja stanem u red makar jednom za neku domacu listu ... meni dovoljan i RTS 1
Pozdrav
Juce ili prekljuce sam naisao na jedan forum brdo crtanih kanal nema ceg nema pa kad budem na komp pogledat cu da nadjem taj forum jer kad sam na komp posjetim ni sam neznam koliko sajtova uglavnom potrudit cu se obecavamako ima neko neke crtane filmove nemora da bude prevod samo da je english