Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
18 Oct
Kodi 14.0 “Helix” nearing beta release
Jel ga neko isprobao?Vaša iskustva,dojmovi?

ja ga koristim vec 5 mjeseci....radi mi dobro ali bas svi pluginovi ne rade jos u toj verziji.....ali ja ionako ne koristim dosta toga....samo PVR IPTV i Genesis za sada....ocekujem jos da cu koristiti pulsar kad ga zvanicno pustaju online....volio da bi jos mi radio dodatak dreambox plugin ali on ne radi ni u gothamu 13.2....

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
ja ga koristim vec 5 mjeseci....radi mi dobro ali bas svi pluginovi ne rade jos u toj verziji.....ali ja ionako ne koristim dosta toga....samo PVR IPTV i Genesis za sada....ocekujem jos da cu koristiti pulsar kad ga zvanicno pustaju online....volio da bi jos mi radio dodatak dreambox plugin ali on ne radi ni u gothamu 13.2....
A mene interesuje šta je u njemu bolje nego u Frodi,čemu žurba:)

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
jeli ima netko ex-yu listu(nac. kanali) ja imam neku ali kanali idu u zaostaku 6 h.. :D

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
Ja sam na Gothamu 13.2 i kad Helix bude stabilniji prelazim.Ne vidim neka poboljšanja.

Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
131
18 Oct
Kodi 14.0 “Helix” nearing beta release
Jel ga neko isprobao?Vaša iskustva,dojmovi?
Ма све ради лепо ,ради ПВР (симпле иптв).
Пређи полако јер ако користиш ПВР свидеће ти се пребацивање канала преко даљинског само уз помоћ бројева.
Али ово није место за писање, имаш место баш за то ,само отвори нову тему.
http://serbianforum.org/forums/media-centri.392/

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
Mozel mi ko objasnit sta mi je potrebno na LG smart tv da ubacim listu kanala tipa m3u poz ,.,.

Natrag