- Učlanjen(a)
- 03.01.2012
- Poruka
- 4.259
Nije valjda da ne prenosi nijedan od RTS kanala?Ko prenosi mlade Srbija - Spanije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije valjda da ne prenosi nijedan od RTS kanala?Ko prenosi mlade Srbija - Spanije
prenosi RTS 2 i RTS HDNije valjda da ne prenosi nijedan od RTS kanala?
Kakvi moroni, ni prenos ne znaju najaviti. Sve bi ja to otpustioprenosi RTS 2 i RTS HD![]()
Kao prvo:do sada nisam unistio nijednu listu,a kao drugo ti strimovi su bili sa Hasbahca iptv i svako ko je znao za pomenuti sajt je mogao da gleda.sjecas se li tih linkova sto si postavljao po 5 puta dnevno?
bilo je svih sportklubova u toj listi i to itekako stabilnih....e sad sto si upropastio tezko da ce ti ko dati to....Kod:#EXTINF:-1,SPORT KLUB 1 http://83.139.104.101/Content/HLS/Live/Channel(Sk_1)/Stream(03)/index.m3u8
Sorryma nisu bitni makedonski kanali... vec lista kanala iz neke od makedonskih kablovskih ili iptv operatera...
da vidimo ko to cuva te liste... nek i one malo izadju na svetlost dana![]()
Imam 12.3 frodoDa li ima neko XBMC 12.1 link za instalaciju? pozdrav
ne radi taj link... imam xp sp3 pa mi ne mogu novije verzije a vec je izasla 14 beta, a 12 je zadnja koja radi na xp