- Učlanjen(a)
- 03.01.2012
- Poruka
- 4.259
Nije valjda da ne prenosi nijedan od RTS kanala?Ko prenosi mlade Srbija - Spanije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije valjda da ne prenosi nijedan od RTS kanala?Ko prenosi mlade Srbija - Spanije
prenosi RTS 2 i RTS HDNije valjda da ne prenosi nijedan od RTS kanala?
Kakvi moroni, ni prenos ne znaju najaviti. Sve bi ja to otpustioprenosi RTS 2 i RTS HD
Kao prvo:do sada nisam unistio nijednu listu,a kao drugo ti strimovi su bili sa Hasbahca iptv i svako ko je znao za pomenuti sajt je mogao da gleda.sjecas se li tih linkova sto si postavljao po 5 puta dnevno?
bilo je svih sportklubova u toj listi i to itekako stabilnih....e sad sto si upropastio tezko da ce ti ko dati to....Kod:#EXTINF:-1,SPORT KLUB 1 http://83.139.104.101/Content/HLS/Live/Channel(Sk_1)/Stream(03)/index.m3u8
Sorryma nisu bitni makedonski kanali... vec lista kanala iz neke od makedonskih kablovskih ili iptv operatera...
da vidimo ko to cuva te liste... nek i one malo izadju na svetlost dana
Imam 12.3 frodoDa li ima neko XBMC 12.1 link za instalaciju? pozdrav
ne radi taj link... imam xp sp3 pa mi ne mogu novije verzije a vec je izasla 14 beta, a 12 je zadnja koja radi na xp