Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Probaj sa xbmc-om preko navix-a.Trenutno sk1 i sk3(hr) rade,slika dobra.Zamolio bih ako neko moze da mi kaze kako i gdje da nadjem i da gledam sport klubove?
A šta bi ti tu stavio, prvi dio ne vredi ništa bez drugog.mene zanima zasto je zabranjeno postavljanje net tv listi? dugo sam razmisljao zasto tako....jer liste poput siol, unistream, global travnik, t-2, orion, SBB i ostali isto su placeni provajderi kao net tv....stvarno me zanima jer po meni nije neke logike....
nisi me bas razumio.....ja sam pitao zasto je net tv privilegij jer se ostali ex-yu provajderi isto placaju kao net tv....A šta bi ti tu stavio, prvi dio ne vredi ništa bez drugog.
Ko ima drugi lako mu je za prvi
listi??? pa zar ima više... šalji odmah, naravno i sa dodatkom potrebne bravarije za gledanje ... Ove "siol, global travnik, orion, SBB" to slobodno objavi, neće niko da se ljuti , ipak je kod njih multicast u pitanjumene zanima zasto je zabranjeno postavljanje net tv listi? dugo sam razmisljao zasto tako....jer liste poput siol, unistream, global travnik, t-2, orion, SBB i ostali isto su placeni provajderi kao net tv....stvarno me zanima jer po meni nije neke logike....
....stvarno me zanima jer po meni nije neke logike....
mene zanima zasto je zabranjeno postavljanje net tv listi? dugo sam razmisljao zasto tako....jer liste poput siol, unistream, global travnik, t-2, orion, SBB i ostali isto su placeni provajderi kao net tv....stvarno me zanima jer po meni nije neke logike....
Daj Zorane ljudima ključ bar na pp,kratko i jasno,bez razglabanja........nettv je strogo zabranjen zato sto je forum u ranijem periodu velike probleme imao sa njima......nije privilegovan vec ne zelimo da se ponovi takva situacija i upadnemo ponovo u probleme iz kojih bi se ovog puta verovatno jako tesko izvukli.....
Daj Zorane ljudima ključ bar na pp,
što ne kažeš da dobijaš od "njih" ključeve za dž. zbog ovih pravila