Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Kod mene radi i bez (zgs) na kompu i na telefonu
Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
I Pas se nekad postidi svog lajanja, pa podvije rep i spusti glavu.... Neki ljudi nikad da se postide svojih postupaka...
Za takve, Pas je LJUDINA!

Pozdrav

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
Valjda sam na pravom mjestu za postaviti pitanje u vezi xbmc-a.Imam 12.3 verz. i u zadnje vrijeme kad želim pustiti film,seriju iz npr (mashup-a,genesisa) jako dugo mi stoji buffering i nikako da dodje na 100% tj da krene.Redovito čistim cache , pa ako ima neko dobar za pomoć...Brzina interneta mi je 4mb

Član
Učlanjen(a)
17.06.2009
Poruka
174
Lepo molim da mi neko pošalje na PP Eurosport,Eurosport 2,Lov i Ribolov na našem jeziku,i ako ima Iskon listu kompletnu (bez pasworda i imena) nedelim imam za sebe.

Učlanjen(a)
24.09.2012
Poruka
1.156
Sport klub je otkupio ekskluzivna prava na prenos ABA lige koja pocinje uskoro.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Jedan prijedlog, pošto dosta ljudi svjesno ili nesvjesno svakodnevno krše pravila, postavljaju komentare i pitanaj u temi internet radio i tv, obavještenje staviti na vidno mjesto, recimo umjesto ove ankete, ko je glaso-glaso je.
NGU8UhZ.png

Pravdanja tipa nisam znao nebi pila vode a uveliko bi olakšala posao ljudima koji svakodnevno brišu, prebacuju i troše živce objašnjavajući istima.

Član
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
512
Sport klub je otkupio ekskluzivna prava na prenos ABA lige koja pocinje uskoro.

Regionalna Jadranska liga prenosiće se u Srbiji sledeće sezone na televiziji Sport klub, koji će mesečno u ponudi imati oko 100 košarkaških prenosa.

Jadranska liga počinje 3. oktobra, a utakmice će gledaoci imati priliku da gledaju u direktnim prenosima na sedam kanala Sport kluba u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

Pored regionalnog takmičenja, Sport klub će prenositi i Evroligu, NBA, VTB, italijansku i Bundesligu.

Natrag