Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
13.04.2010
Poruka
106
Jedno pitanje, pretpostavljam da može i ovde. Kada pustim torrent film koji je 1080p pojavi mi se dupla slika. I u Simple i u Ace plejeru. U čemu je problem?

LEGEND
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
2.763
Jedno pitanje, pretpostavljam da može i ovde. Kada pustim torrent film koji je 1080p pojavi mi se dupla slika. I u Simple i u Ace pljeru. U čemu je problem?
Kako misliš dupla slika?? Postavi screenshoot.
Da ne puštaš možda 3D, jer tada slike idu kroz dva različita filtera (različita boja - crvena i najčešće plava), čime se stvara dojam da postoje dvije slike, i to jedna iznad druge.

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
13.04.2010
Poruka
106
Kako misliš dupla slika?? Postavi screenshoot.
Da ne puštaš možda 3D, jer tada slike idu kroz dva različita filtera (različita boja - crvena i najčešće plava), čime se stvara dojam da postoje dvije slike, i to jedna iznad druge.

Pozdrav
Ne nije ni crvena ni plava. Najnormalnija slika samo dupla. I na levoj i na desnoj polovini isto. Podeljen ekran na dva dela.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Ne nije ni crvena ni plava. Najnormalnija slika samo dupla. I na levoj i na desnoj polovini isto. Podeljen ekran na dva dela.
Ovo je film koji je u 3D, ako si na to mislio.
peuZFIo.jpg

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Jedno pitanje, pretpostavljam da može i ovde. Kada pustim torrent film koji je 1080p pojavi mi se dupla slika. I u Simple i u Ace plejeru. U čemu je problem?
Care uglavnom ti playeri rade preko VLC codec proveri video effect i rezoluciju u vlc ili postavi novi codec.
Da probas u Simpletv da iskljucis u opcijama decoders Use system modules.
Prvo probaj u VLC u interface settings / Resize interface.
interface menu, i 'intergrate video into interface' restart VLC
Reset preferences i VLC
I probaj pod Audio visualizations i disable.
C:/users/your account/app data/roaming /vlc folder i delete sve
Preferences na All/Video/Embed Video ukljuci
Moze biti razni problema prvo kreni ovim putem.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
18.11.2013
Poruka
296
imam telekomov iptv, pa me zanima mogu li se izvuci kanale i gledati preko kompa i kako... poz

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Jedno pitalje ako može?
Zanima me koju verziju simpla tv da koristim.
Gledanje torenta neče mi radit?
Dali treba ace player da mi radi torenti preko simple playera.
Objasnite ako imate vremena ,hvala unaprijed!
Ja koristim verziju Simple Tv v0.4.8.0 a1
Kod:
SETANTA SPORT
b48d67d7f4cee8ae3817f1450d2fd9076cf23c02 

[ATTACH=full]56609[/ATTACH]

Pozdrav

Prilozi

• torrent.png
    torrent.png
    376,7 KB · Pregleda: 302
Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Dali treba ace player da mi radi torenti preko simple playera.
Naravno da ti treba ace player bez njega ti nece raditi linkovi u SimpleTv

Skini SimpleTv ubaci u Local Disk C zatim otvoris folder SimpleTv i desni klik na tv.exe /Send to / Desktop(create shortcut) i install ace player.
SimpleTv ce sam automaski da ti napravi listu torrent kanala ako ne otidi na preference i na extended update napravis.

Zanima me koju verziju simpla tv da koristim.
SimpleTv
Kod:
http://avira.ucoz.ru/news/simpletv_portable_0_4_8_b7_for_ace_stream_by_maxwell_2014_ml_rus/2014-06-15-597
Ace Player HD
Kod:
https://shared.com/vftg73832q?s=l
Prednost koriscenja portable verzije uvek mozes da ga kopiras na USB i da ga ubacis u drugi komp.

Poslednja izmena:
Natrag