- Učlanjen(a)
- 04.04.2010
- Poruka
- 6.513
radi dok se ne postavi....vec 100 puta sam se zalio da nema ama bas nikakve svrhe postavljati boxeve javno....saljite nekom na PM ako trazi nesto....zar je toliko tesko to uraditi.....kako ovo radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
radi dok se ne postavi....vec 100 puta sam se zalio da nema ama bas nikakve svrhe postavljati boxeve javno....saljite nekom na PM ako trazi nesto....zar je toliko tesko to uraditi.....kako ovo radi
evo ja javno trazim od tebe i bilo koga ovde na forumu da mi posaljes max tv...hvala unapred svima koji mi posalju i jedan veliki pozdrav...radi dok se ne postavi....vec 100 puta sam se zalio da nema ama bas nikakve svrhe postavljati boxeve javno....saljite nekom na PM ako trazi nesto....zar je toliko tesko to uraditi.....
U pravu si samo treba znati koristiti programe i ja znam da ne trazim port i po nazivu servera vecinom znas sta je sta ako se bavis tim neko vreme.Svaki je dobar, sve je to na istu foru. Obicno kad korisnici traze bolji skener misle na neki koji ce za 5 min. naci sve moguce
nije problem pronaci max tv....problem je pronaci dobar internet kod vlasnika.....eto, potrudit cu se da nadjem jednog da radi normalno....ali posle stani sa postavljanjem boxeva.....kad vidim da se postavi box isto mi je ko bi me neko kladivom udario po prstima....evo ja javno trazim od tebe i bilo koga ovde na forumu da mi posaljes max tv...hvala unapred svima koji mi posalju i jedan veliki pozdrav...
ja ti se srdacno unapred zahvaljujem u nadi da ces mi poslati...jos jednom hvala puno na obecanjima!nije problem pronaci max tv....problem je pronaci dobar internet kod vlasnika.....eto, potrudit cu se da nadjem jednog da radi normalno....ali posle stani sa postavljanjem boxeva.....kad vidim da se postavi box isto mi je ko bi me neko kladivom udario po prstima....
EPG za ovaj kanal je ovde:SBB danas pustio signal televizije regiona N1
ip stavite ne strimove dreambox tako ih gasite pozzz