Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
radi dok se ne postavi....vec 100 puta sam se zalio da nema ama bas nikakve svrhe postavljati boxeve javno....saljite nekom na PM ako trazi nesto....zar je toliko tesko to uraditi.....
evo ja javno trazim od tebe i bilo koga ovde na forumu da mi posaljes max tv...hvala unapred svima koji mi posalju i jedan veliki pozdrav...

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Svaki je dobar, sve je to na istu foru. Obicno kad korisnici traze bolji skener misle na neki koji ce za 5 min. naci sve moguce :D
U pravu si samo treba znati koristiti programe i ja znam da ne trazim port i po nazivu servera vecinom znas sta je sta ako se bavis tim neko vreme.
Nekoliko razliciti programa znam nekad koristiti i naravno zna se koji je naj popularniji Wireshark.
Za razlicite provajdere razliciti program i naucis ih sve koristiti i takode dobro dode da znas plus jos neki jezik a ako ne ide :assassin::gl_wacko::buba_lcd:

Član
Učlanjen(a)
21.03.2012
Poruka
80
ljudi moze li brzinski stream od OBN televizije..ali da ne prekida..zena mi popi mozak..gleda neku seriju.. molim vas..moze i u inbox

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.513
evo ja javno trazim od tebe i bilo koga ovde na forumu da mi posaljes max tv...hvala unapred svima koji mi posalju i jedan veliki pozdrav...
nije problem pronaci max tv....problem je pronaci dobar internet kod vlasnika.....eto, potrudit cu se da nadjem jednog da radi normalno....ali posle stani sa postavljanjem boxeva.....kad vidim da se postavi box isto mi je ko bi me neko kladivom udario po prstima....

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
kada pomenuste skenere.......ja znam jedan vrhunski......koji skenira pored svega ostalog i dns......

jos je u fazi izrade ali zove se skener by losmij.....:mig:.radi ce to vrhunski kada bude bilo gotovo....:mig: .mag ce ga udesiti samo tako,jelda kralju xxx....:beee:

Ashampoo_Snap_2014.09.15_22h02m02s_012_bdb4f.png

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
nije problem pronaci max tv....problem je pronaci dobar internet kod vlasnika.....eto, potrudit cu se da nadjem jednog da radi normalno....ali posle stani sa postavljanjem boxeva.....kad vidim da se postavi box isto mi je ko bi me neko kladivom udario po prstima....
ja ti se srdacno unapred zahvaljujem u nadi da ces mi poslati...jos jednom hvala puno na obecanjima!

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
e ovako ja sam se malo ohladio i razumeo sam da niko nije tu na ovaj forum kriv sto liste stalno padaju ili se objavljaju jel znam da vecinom ljudi pa i naravno i ja stavljamo ono sto nadjemo po drugim forumima a to je samo copy paste i nije mi ni najmanje zao zbog multitv sto propala lista sudbina je tako odredila mislim internet i zato sto manje kopirate i stavljate vise ce da imate tako i ja
nije moranje ovaj post da ga citate ako ne zelite isto mi se hvata imao il nemao ne zavisim od nijedan strim

Natrag