Malo, malo pa citam ovde neke rasprave,prepiranja,vredjanja...,i uglavnom se smejem citajuci.....ovde mnogi misle da smo mi iz stafa duzni i u obavezi ispravljati necije krive drine i leciti necije hirove....nikako da se shvati da mi samo pokusavamo pomoci mnogima sa temom internet tv,to jest korisnicima koji nemogu bas sami doci do listi i tv kanala....meni prvom ne treba ta tema jer strimove koji ugledaju svetlost dana ne koristim.....takvim svadjama i prepiranjima nateracete me da zatvorim i ukinem tu temu,da je jednostavno vise nema na forumu,to jest ostavim vidljivu samo za clanove stafa gde cemo medjusobno razmenjivati i imati gotovo sve liste,skripte,aplikacije... a koje se mogu gledati u datom trenutku......(prost primer je telekom koji smo mi iz stafa gledali godinu dana i radio je a nismo ga javno objavili,te na moju inicijativu je i objavljena javno kasnije...)
Nas niko ne placa da se zezamo mesecima,godinama sa pojedinim likovima u ovoj temi .....i nama to netreba a ponajmanje meni........