Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Trebaš Boki ovo ukinuti :D:D

svaka rasprava meni eto punog sanduceta.........ma nisam ja ni umprofor,niti mirovna misija .......to ce biti sledeci moj potez pa neka se ljuti ko god hoce i koliko hoce.......

Jedine raspreve uglavnom na forumu su u toj temi.....ja to vidim kao migrenu,i bolje je amputirati deo nego dozvoliti da se prosiri.....

Učlanjen(a)
24.04.2014
Poruka
9.890
svaka rasprava meni eto punog sanduceta.........ma nisam ja ni umprofor,niti mirovna misija .......to ce biti sledeci moj potez pa neka se ljuti ko god hoce i koliko hoce.......

Jedine raspreve uglavnom na forumu su u toj temi.....ja to vidim kao migrenu,i bolje jeamputirati deo nego dozvoliti da se prosiri.....

Podržajem to,stalno su neke svadje i vređanja....

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
15
Malo, malo pa citam ovde neke rasprave,prepiranja,vredjanja...,i uglavnom se smejem citajuci.....ovde mnogi misle da smo mi iz stafa duzni i u obavezi ispravljati necije krive drine i leciti necije hirove....nikako da se shvati da mi samo pokusavamo pomoci mnogima sa temom internet tv,to jest korisnicima koji nemogu bas sami doci do listi i tv kanala....meni prvom ne treba ta tema jer strimove koji ugledaju svetlost dana ne koristim.....takvim svadjama i prepiranjima nateracete me da zatvorim i ukinem tu temu,da je jednostavno vise nema na forumu,to jest ostavim vidljivu samo za clanove stafa gde cemo medjusobno razmenjivati i imati gotovo sve liste,skripte,aplikacije... a koje se mogu gledati u datom trenutku......(prost primer je telekom koji smo mi iz stafa gledali godinu dana i radio je a nismo ga javno objavili,te na moju inicijativu je i objavljena javno kasnije...)

Nas niko ne placa da se zezamo mesecima,godinama sa pojedinim likovima u ovoj temi .....i nama to netreba a ponajmanje meni........
hahahahha smesno sta drugo reci
Podržajem to,stalno su neke svadje i vređanja....
jos jedan novo peceni vipovac koji se ulizuje gazdi

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
hahahahha smesno sta drugo reci

jos jedan novo peceni vipovac koji se ulizuje gazdi

kao prvo nisam ja gazda nikakav vec dosao ovde na forum bas kad i ti i bio obican clan......razlika je ta sto sam ja pomogo verovatno mnogima svojim postovima,savetima,kako na celom forumu tako i na pp.....a ti dolazis na sf samo iz neke koristi i interesa i da uzmes nesto sa njega i usput da pokusas da izreklamiras tvoj nazovi forum........kako razumeti tvoja 15 posta za 4-5 godine........necu reci smesno ,vec zalosno......

Natrag