Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja znam sta fali....ali necu diskutovati o tome jer sam premaleni ovde da bi mogao to uraditi....Posto ovde u ovom delu foruma postoje svakodnevna desavanja , od brisanja postova, dupliranja istih, napadanja, provokacija,kojekakvih piskaranja da bi se uvecao licni brojac postova i tako dalje...
Cinicki ??? To nikad neradim ... a moj post se bas odnosi na ovaj tvoj indirektan odgovor bas na tvoj PostUmesto sto pozdravljas i cinicno se smeskas druze mogao bi da zavedes red malo. Na drugoj temi se nazivaju kerovima, kurvama, pederima, hane govnima, i niko nista. Za pocetak mozete da pocastite obojicu po 10 dana bana naprimer da bi drugi videli da VIP-ovac nije tu da bi druge nazivao majmunima i kurvama, cime li vec, a da taj drugi nije ovde da bi se inatio. I sredite vise pravila, zbog tog dupliranja postova se ovo i desava.
A da, Sota druze, uvod posta, malo pisem kroz salu jer niko ne reaguje na ono na drugoj temi.
nebi se reklo da je pod kontrolomCinicki ??? To nikad neradim ... a moj post se bas odnosi na ovaj tvoj indirektan odgovor bas na tvoj Post
Uglavnom sve je pod kontrolom ...
Pozdrav
samo ti napred i diskusuj ima ovde jos manjih od tebeja znam sta fali....ali necu diskutovati o tome jer sam premaleni ovde da bi mogao to uraditi....
E, da ga j...m, ako se postuju pravila !Sustina zivota je u sestom padezu....
Mladi se pitaju 's kim' a stari 's cim'....
Zato zdrave pameti i zdravog razmisljanja Staff u datom momentu donosi adekvatne i kompromisne odluke na osnovu ponasanja svih vas ili nas .... svi razlozi su i vama i nama i vise nego poznati zbog kojih donosimo
odluke koje su u skladu sa pravilima foruma
Pozdravljam