Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
282
pozz durgovi imali tko da se razumije u resivere da mi se javi... treba mi pomoc...hvala unaprijed

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Posto ovde u ovom delu foruma postoje svakodnevna desavanja , od brisanja postova, dupliranja istih, napadanja, provokacija,kojekakvih piskaranja da bi se uvecao licni brojac postova i tako dalje...
ja znam sta fali....ali necu diskutovati o tome jer sam premaleni ovde da bi mogao to uraditi....

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Bravo Viki
TkcbZFP.png

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Umesto sto pozdravljas i cinicno se smeskas druze mogao bi da zavedes red malo. Na drugoj temi se nazivaju kerovima, kurvama, pederima, hane govnima, i niko nista. Za pocetak mozete da pocastite obojicu po 10 dana bana naprimer da bi drugi videli da VIP-ovac nije tu da bi druge nazivao majmunima i kurvama, cime li vec, a da taj drugi nije ovde da bi se inatio. I sredite vise pravila, zbog tog dupliranja postova se ovo i desava.

A da, Sota druze, uvod posta, malo pisem kroz salu jer niko ne reaguje na ono na drugoj temi.
Cinicki ??? To nikad neradim ... a moj post se bas odnosi na ovaj tvoj indirektan odgovor bas na tvoj Post
Uglavnom sve je pod kontrolom ...
:mig:
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
15
Poslednja izmena od urednika:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Sustina zivota je u sestom padezu....
Mladi se pitaju 's kim' a stari 's cim'....
Zato zdrave pameti i zdravog razmisljanja Staff u datom momentu donosi adekvatne i kompromisne odluke na osnovu ponasanja svih vas ili nas .... svi razlozi su i vama i nama i vise nego poznati zbog kojih donosimo
odluke koje su u skladu sa pravilima foruma
Pozdravljam

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Sustina zivota je u sestom padezu....
Mladi se pitaju 's kim' a stari 's cim'....
Zato zdrave pameti i zdravog razmisljanja Staff u datom momentu donosi adekvatne i kompromisne odluke na osnovu ponasanja svih vas ili nas .... svi razlozi su i vama i nama i vise nego poznati zbog kojih donosimo
odluke koje su u skladu sa pravilima foruma
Pozdravljam
E, da ga j...m, ako se postuju pravila !

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Sota druze, nemoj da shvatis pogresno, sumnjam da iko od nas zivi na forumu, ali ako cemo da se nazivamo svakakvim pogrdnim imenima, hranimo govnima i slicno, da onda "zatvaramo radnju". Nista ovde nije pod kontrolom, davali ste te VIP statuse kome ste stigli kako bi smirili tenzije a to je dovelo do ovoga sto smo danas na drugoj temi gledali i procice bez reakcije. Tacnije, jos jednom, po ko zna koji put ce se izbeci kaznjavanje zarad nekog prividnog smirivanja tenzija. Ako sad ne presecete sutra ce biti isto i kako onda sutra kazniti nekoga kad danas nisi nikog za ovo? Udrite po svima ko prekrsi pravilo, vredja i omalozava druge ucesnike, bilo ko da je u pitanju.

Natrag