Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Ja planiram da uradim nesto novo ovde ... Smorili ste vise sa dobrim listama , EX YU , Unistream , Rusi itd :) ... Ja cu poceti ovih dana da skeniram kanale iz celog sveta , znaci od Antigve do Dzibutija ... Pa cu objavljivati ako moze , ako mi dozvole urednici svaki dan ... Nemojte mi zameriti ako ne pronadjem nista u Nauruu , Vanuatuu , Kiribati ostrvima itd ... Necu traziti ni dinara da se to lajkuje , cak sta vise ja cu vam platiti da samo pogledate te kanale :D ... Naravno , radicu sve ovo koliko mi vreme dozvoli , posao , zena trudna ... Ali malo da unesemo zivosti na forum :D Pozz dobri ljudi iz kisovitog Novog Sada :)

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Bas isto sam radio pre neki dan :) Setio se nekog starog playera sa kanalima kojeg sam pre nekoliko godina isprobao, jlc palyer se zove. :)
Pa sam cisto testirao streamove iz njega i gledao da li ima nekih kanala. Videh sada da su streamovi veoma loseg kvaliteta za danasenje standarde ali moze da se pronadje ponesto, iz celog sveta, inace pre par godina sam bio odusevljen kvalitetom i brojnoscu kanala :)
Posebno recimo sam pustao iz egzoticnih zemalja da bi mzoda malo bolje shvatio te narode i naucio nesto o njima :)

Dobro, to je izgleda proslost, kao i ono odusevljenje kada presnimis kasetu pa si odusevljen jer ima vrlo malo suma ili ako je video kaseta, sto bar mozes da pogledas film do kraja, ili montiranje 5 antena da bi imao 14-15 kanala :) Sada su nekima i stotine malo iako smo ranije blenuli u kanale na jezicima koje ne razumemo na satelitskoj :) A sada moramo pogledati svaku utakmicu imati svaki bezvezni kanal koji postoji u svakoj listi :D
Sta li ce biti standard za par godina mogu zamisliti :D

Učlanjen(a)
12.01.2011
Poruka
1.514
moze.......

COkBLwK.png

i to sve od prodaji XXX listi.......:roll::roll::roll::roll:

moram debelo razmisliti u koji cu klan ,zavisi ko sta nudi,mada ovaj mamamoto ili kako vec deluje primamljivo .....bezim samo od silvera dalje ,on nas ubi nacisto.......:roll:

Mada ja imam svoj Admin klan......vis da sve prelepe dame oko mene.......:mig:
Samo ti bezi sticicu te ja da znas :roll:

Natrag