Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
30.04.2013
Poruka
3.249
@losmij

Nikad nisam kukao "jao nema liste" ili slicno, par puta sam pitao za neki strim javno i to je to. Kukam zbog toga sto znam a znate i vi kako funkcionise ovo i ja jos uvek cekam da neko lepo objasni na koji nacin bilo ko pomogne drugim clanovima objavljivajuci ovakve liste javno? Posto si se upustio u raspravu a meni ovo nije jasno molio bih te da mi das logicno objasnjenje i ja NIKAD vise ovo necu pomenuti. A znam da ga ne mozes dati jer ne postoji.

Ima nas, lupam, 10 ove dve liste sto je sinoc okacio i danas, ja ih imam dva meseca, dao mi jedan lik, znaci on ima duze i svo to vreme radi lista uredno i bez problema. Znaci, nas 10-ak (lupnuo sam) gledamo bez problema i onda on objavi javno i umesto nas 10 tu listu sam ima par hiljada i lista ce normalno biti ugasena. Suma sumarum, mi smo je gledali 2 meseca dok nije objavljena, nakon toga jos par hiljada drugih gledaju, ali samo dan dva nakon cega ce verovatno biti ugasena. I ja sad laicki, ne vidim da je bilo kome pomogao a sj***o je nas 10-ak koji smo duze vreme gledali. Zasto je tesko da pita javno kao Ilija pre neki dan pa ako niko nema nista protiv onda objavi listu a ne da radi ovako.

Ako je po tebi pomogao tako sto je omogucio da lista zivi jos par sati onda super. I daleko od toga da se stekaju, pocele su da stekaju od kad su iz poverenje mod/a presle u public. Ako je hteo nekome da pomogne mogao je slati na PP, vise bi od toga bilo koristi.

Sto se tice toga da ce poslati jos ko sta, pa nece, a ne pada mi na pamet da trazim vise ni od koga, 99% od kojih sam zatrazio bilo sta su imali neki izgovor sto znaci da niko ne da svoje vec ono sto imaju objave ovako javno da bi napakostili drugima.

Pozdrav za tebe drug, super sto si se vratio, primetio sam da te nema :)

Ponekad me je sramota kao urednika, od tvojih besmislenih predavanja i beseda, toliko napišeš da bi moglo uz gusle da se peva, a u toj besedi ne kažeš ništa pametno, koliko pratimo tvoje prisustvo ovde, samo pokušavaš da posvadjaš ljude tvojim vulgarnim komentarima i mangupskim napadima. Malo se smiri i uradi nešto korisno za forum, lični je stav silverplatinuma šta će da postavi, ako se ljudima dopada nemaš potrebe da kontriraš.

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Ovog puta mora da je losmij ili silver........:roll::roll:
Hihihi...Boki daj ljudima xXx kanala da se malo smire, vidis da se neka nervoza uvukla u njih. Drhte im ruke:roll::roll::roll:

Usput da pohvalim Baneta legendu, njegov drugi gol na prve 3 utakmice u sezoni, uz jednu asistenciju. Ko bi rekao da ovaj covjek igra u odbrani? Neka ga Murinjo baci u napad, nije ni trebao dovoditi zamjenu za Toresa :D

[raw]<iframe class="vine-embed" src="https://vine.co/v/OBM6Q3565II/embed/simple" width="600" height="600" frameborder="0"></iframe><script async src="//platform.vine.co/static/scripts/embed.js" charset="utf-8"></script>[/raw]

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
losmij daj mi skriptu za ovo da upotpunim kolekciju....:roll::roll:

L0rQ5RP.png

Natrag