Član
- Učlanjen(a)
- 11.11.2012
- Poruka
- 2.164
Ne znam sta si gledao, ali na svojih 8 kanala u sd i 2 kanala u hd imaju najjacu ponudu i tu nikakvo pitanje ne postoji.Pa i nije nesto ponuda, skinuo sam PDF i video sve sta nude, nisu me bas impersionirali posebno kad je sport u pitanju. Ako sam dobro video ponudu.
Od tenisa ne prenose zenski tour, od fudbala ne prenose nemce od liga petice i grke od slabijih liga, od kosarke ne rade nemce, za nba imaju specijalnu ekipu....koja prenosi
formulu, moto gp i te manje auto moto stvari rade...
jer oni imaju digitalne kanale pa kad im sve popunjeno pustaju kao sport klub na 4,5,6...
Trebas biti zaista jako zahtevan da kazes da ne zadovoljavaju kriterijum...
mogu na pm da ti pisem koga sam sve pitao i gde sam sve pitao...Jel si ti bas siguran 100 posto u ovo sto napiso.......
samo pitam,informativno......
i telekom je pisalo svugde na netu da je nemoguce probiti jer menja token svakih par minuta a mi ga gledali uveliko pre godinu ipo ....pa do danasnjih dana......
zato pitam.......nista drugo......
malta mala zemlja, ali jaka zastita
nigde nema nikakva verzija gde ovi kanali rade, a i takodje nema iz provajdera na nekom restreamu rusa ili arapa za neke bitne utakmice...
Ima ovde ljudi koji su dosta pokusavali oko ovoga, ima i onih koje prate gde se sta pojavljuje pa mogu da kazu isto i daju neki dokaz za suprotno...
mada ako se ti boki zainatis, savetuem im da menjaju zastitu