Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Pa i nije nesto ponuda, skinuo sam PDF i video sve sta nude, nisu me bas impersionirali posebno kad je sport u pitanju. Ako sam dobro video ponudu.
Ne znam sta si gledao, ali na svojih 8 kanala u sd i 2 kanala u hd imaju najjacu ponudu i tu nikakvo pitanje ne postoji.
Od tenisa ne prenose zenski tour, od fudbala ne prenose nemce od liga petice i grke od slabijih liga, od kosarke ne rade nemce, za nba imaju specijalnu ekipu....koja prenosi
formulu, moto gp i te manje auto moto stvari rade...
jer oni imaju digitalne kanale pa kad im sve popunjeno pustaju kao sport klub na 4,5,6...
Trebas biti zaista jako zahtevan da kazes da ne zadovoljavaju kriterijum...
Jel si ti bas siguran 100 posto u ovo sto napiso.......:roll:

samo pitam,informativno......:mig:

i telekom je pisalo svugde na netu da je nemoguce probiti jer menja token svakih par minuta a mi ga gledali uveliko pre godinu ipo ....pa do danasnjih dana......:beee:

zato pitam.......nista drugo......:mig:
mogu na pm da ti pisem koga sam sve pitao i gde sam sve pitao...
malta mala zemlja, ali jaka zastita :roll:

nigde nema nikakva verzija gde ovi kanali rade, a i takodje nema iz provajdera na nekom restreamu rusa ili arapa za neke bitne utakmice...
Ima ovde ljudi koji su dosta pokusavali oko ovoga, ima i onih koje prate gde se sta pojavljuje pa mogu da kazu isto i daju neki dokaz za suprotno...

mada ako se ti boki zainatis, savetuem im da menjaju zastitu :roll::roll::roll:

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
ma ne ja.......mene to ne zanima......nemam vremena mnogo za tv a i kada zelim da gledam imam ono sto mi je potrebno.....

vec samo ti zelim reci da nista nije nemoguce i da se sve moze probiti ili na bilo koji nacin doskociti ...nesto lakse ,nesto teze......ali moze.....

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
Nema niko.
go.png

Bilo je par ljudi , platili pretplatu pa radili ReStream.
Pa smo od njih uzimali i postavljali .

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Sto se tice sporta postoje drugi provajderi koji imaju daleko bolju ponudu u HD cak naravno liste koje rade a drugo Unistrem isto pa sad moze da se bira kad budem na komp imenovat cu kanale raznih ponuda raznih provajdera iz raznih zemalja ukljucujuci Bein Sportske ok Bein ne sve ali dosta njih koji se ne vrte po ni jednom forumu ... sto moze da ne imenujem ... neko ovdje sa foruma i da potvrdi

Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Da ne budem pogresno shvacen, go sports malta je jedan paket i kao jedan sportski paket ne moze niko da mu pridje, bein sport ima 15 kanala ali LIVE sadrzaj koji emituje bein je dosta slabiji od go sports malta paketa, ako nista drugo zbog auto moto sportova i tenisa koje bein sport prenosi u manjini, takodje nba samo uzimaju prennose (osim na bein nba kanalu)
U listama postoje vise paketa (primer je unistream gde ima nekoliko sportskih paketa pa kad se saberu imaju sve)

Sto se tice go sports kanala u SD, kad njih pogledam smesno mi sta drugi nazivaju pod HD onda.
Igrom slucaja pogledao sam nekoliko puta kako rade prenose i to je neverovatno. Imaju i dogovor sa sky paketom, ali to je vec siroka prica...

I naravno da nije nemoguce probiti ih jer svaka zastita koja se napravi moze i da se probije samo sto ja (a evo ima jos koji potvrdjuju) da se jos niko nije pojavio i dao dokaz koji je uspeo da ih probije

Ova tema je dosla do 5000 postova ove noci!

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
I naravno da nije nemoguce probiti ih jer svaka zastita koja se napravi moze i da se probije samo sto ja (a evo ima jos koji potvrdjuju) da se jos niko nije pojavio i dao dokaz koji je uspeo da ih probije

Ova tema je dosla do 5000 postova ove noci!
kako vi to tvrdite sa sigurnoscu......ali ok.....

pa zar ne ocekujete da onaj ko probije javno napise da je to uradio......to sigurno nece vec ce uzivati u tome,on i jos mozda par ljudi oko njega......ja znam 4-5 stvari domace i strane za koje se pricalo da je nemoguce probiti i jos uvek se prica za neke od njih.......a znam provereno da su probijene i da se gledaju pomocu skripti ,aplikacija i kokisa......

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
pa zar ne ocekujete da onaj ko probije javno napise da je to uradio......to sigurno nece vec ce uzivati u tome......ja znam 4-5 stvari domace i strane za koje se pricalo da je nemoguce probiti i jos uvek se prica za neke od njih.......a znam provereno da su probijene i da se gledaju pomocu skripti ,aplikacija i kokisa......
Onaj ko ovo probije, za njega nema zime...s tim znanjem moze i sve ostalo sto se sporta tice jer ovo i jeste sportski paket...
Oni koji prate premier ligu dublje znaju da jepred kraj prosle sezone utakmice od 16:00 bilo moguce gledati sve samo kod ovih...tj jedino su ovi imaju dozvolu dok se jos neki provukli na crno
sigurno FA England nije glupa i dobro je znala sta radi prepustivsi samo jednoj kuci meceve koje su za engleze svetinja..i opet nigde njihov link nije izasao
odosmo siroko u pricu, neko je pitao moze li se ovo gledati, mozda najbolji odgovor je moze ili da se plati ili da sam znas ili imas prijatelja koji jako dobro zna ovaj posao da moze da ih probije i da ti da....inace ovako javno da izadju ovu kanali, to mislim da se nece desiti....

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
243
Kod:
https://www.go.com.mt/personal

Ovo mene zanima, da li moze da se gleda sa Srpske IP, a da legalno platim nije problem, ne moram nishta da probijam jer kao shto vidim nije moguce? Ima li neko odgovor?

Natrag