Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ja cu jos samo na kratko da se nadovezem
Lista nije postana nigdje u tom obliku kao od mene sto je postana ... pratio sam sve i ja imam podatke gdje je to isto postano opet kazem u drugom obliku ... mnogi nisu ni znali sta se krije iza streama i nesvjesno postali Sky sport kanale pa i ovdje na forumu..
slobodno Copy / paste u vlc pokreni helper pa pogledajte koji vam je stream ??? I jos jedno i prije tog Sky postanja po forumima lista se nalazila kod mene.... nije jedina znaju oni koji su od mene dobili na slican nacin drugu listu .... eto sa ovim zavrsavam komentarisanje sa moje strane
Pozdrav

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Ok et sta da vam drugo napisem sem da sam je podijelio sa vama ... dal sad treba da kritikujemo ili hvalimo nebitno .... netreba sve to tako ozbiljno shvatati pa nismo na sudu pravde ???
Edit post:
Svako ko je od vas pa i ja stavio bilo sta na forum javno bilo to Domaca lista., UK , Bein Sport , Unistream lista i sve druge .... taj dotican ili mi svi mora da racunamo da ce lista da pukne neke ranije neke kasnije .... nevidim svrhu prognoze za koliko sati ce lista ili liste bit Down ..... uvijek podjimo prvo od sebe hvala
uzivajte dok radi .. svako dobro svima

Pozdrav
Čini mi se da je poziv bio upućen svima al ne vidim da se neko odazvao.
Nadam se da ovi što imaju zamjerke nisu jaki samo na riječima nego i djelima te da će postaviti nešto bolje i dugotrajnije.

Učlanjen(a)
20.11.2011
Poruka
219
Pitanje za sotu.Lista domaca je ok,imam jedan problem,gledam preko vlc playera ali povremeno prelazi sa kanala na kanal.Postoji li resenje sa podesavanjem da se ustali na jednom kanalu.Unapred hvala

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Džabe, Šota, druže!
Tvoja lista se već pojavljuje na forumima i blogovima :(

ps, htedoh ti ovo poslati na PM, ali nisam u mogućnosti (nemam tu opciju).

Natrag