VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 13.05.2012
- Poruka
- 7.955
Odavno me neko nije tako rasplakao kao ti i WolfI meni treba dosta toga pocev od T2 SIOL AMIS NETTV i sve ostale liste sa pass nek mi neko proledi na pp od viska glava ne boli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Odavno me neko nije tako rasplakao kao ti i WolfI meni treba dosta toga pocev od T2 SIOL AMIS NETTV i sve ostale liste sa pass nek mi neko proledi na pp od viska glava ne boli
Stani u red dok oplačem ovu dvojicuDali mogu i ja da stanem u red za liste??? Sta da vam kazem .... kvalitetnu listu nisam dobio na forumu nepamtim pa ako ima dobrih ljudi ??? Moze na Pm Siol , Amis , Nettv , T2 itd....
Zahvaljujem unaprijed koji salju i onima koji ne salju
Pozdrav
Iskopiram listu za silvera i tebe kad ono nema opcije za poruke.Dali mogu i ja da stanem u red za liste??? Sta da vam kazem .... kvalitetnu listu nisam dobio na forumu nepamtim pa ako ima dobrih ljudi ??? Moze na Pm Siol , Amis , Nettv , T2 itd....
Pozdrav
Slucajno mi se nalazi Nettv,T2 i neki Amis sa Password i jos par domace liste ali samo na skypeDali mogu i ja da stanem u red za liste??? Sta da vam kazem .... kvalitetnu listu nisam dobio na forumu nepamtim pa ako ima dobrih ljudi ??? Moze na Pm Siol , Amis , Nettv , T2 itd....
Pozdrav
Jel ima u tim listama RTS1?Slucajno mi se nalazi Nettv,T2 i neki Amis sa Password i jos par domace liste ali samo na skype