Član
- Učlanjen(a)
- 28.08.2012
- Poruka
- 338
Ima li neko BN Televiziju? Treba mi za veceras da ne koci nikako... Posto na vektor i m kabl kad snimam koci, a T2 trza i nema svrhe snimati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
probaj kbcnetIma li neko BN Televiziju? Treba mi za veceras da ne koci nikako... Posto na vektor i m kabl kad snimam koci, a T2 trza i nema svrhe snimati...
Ne radi...probaj kbcnet
Ništa ja tu ne vidim čudno, šta god je objavljeno u bilo kojem obliku odmah je osvanulo na "bratskim forumima".Ja sam stavio Arena od 1 - 5
Sota, Juče u 23:37
Ovdje
http://serbianforum.org/threads/pitanja-komentari.500158/page-43#post-1369532
Ovdje se prica jedno a radi se drugo ja sam objavio samo ovdje na Serbianforumu sa Arenama od 1 - 5 meni nebitno al mnogima od vas mozda jeste
Zasto ljudi radite to ??? predstavljate se ovdje i glumite nevinasca a radite kontra od onog sto je dobro ??? zasto ?? valjda vi morate da znate zasto to radite ili ???
Pogledajte prilog 48623
Zato i najvise zbog ovakvih postupaka pojedinaca ispastaju mnogi od vas .... kad sam pitan da nesta dam ?? pa kome ?? i zasto ?? imate sliku gore sad znate zasto a ovo nije prvi put ovo je XXXXXXXXXX put
PS: nesjecam se kad sam zadnji put dobio ovdje na forumu nesta od nekog ??? ( izostavljam izuzetno 3 clana ... prepoznat ce se koji su ) mada mi ni netreba imam sta da gledam uz to Total Tv za Satelit pa ja bi na osnovu onog sto placam i gledam mislim na Total tv trebao po vasem da objavim sve bas sve da bi bio Faca ???
Odbijao sam IPTV ponude striktno bilo ih je ali jako davno od nekih clanova ovdje na forumu ali ja sam odbijao ... znam i zasto nikad nisam kukao nemam ovo ili ono ako nemam , nemam mirim se sa cinjenicom ... da neduljim
Pozdrav