Član
- Učlanjen(a)
- 20.07.2009
- Poruka
- 3.518
batali boxove,udp je zakon!Imam ih i ja vise kvalitetnih, koji rade mesecima, ali kazem - mozda misle, da ce se neki izgubiti u masi, pa ce raditi !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
batali boxove,udp je zakon!Imam ih i ja vise kvalitetnih, koji rade mesecima, ali kazem - mozda misle, da ce se neki izgubiti u masi, pa ce raditi !
Nije to bas ta logika sta je bitnije. Kupili su seriju i obavezali se ugovorom - ako se ne pridrzavaju "penali". To se na RTRS cesto desavalo, kupili ABA ligu a prenosili u snimku zbog neke serije koja je ugovorom morala ici u to doba.RTS se ne prenosi sutra odlucujuci mec Srbija-Bugarska a otkupili su pravo za celo prvenstvo Evrope.
Mec je u isto vreme kad i Srecni ljudi, izgleda po RTS bitniji ti srecni ljudi
Sramoto drzave, Javni servisu, nase pravo da ne vidimo nista!!!
I ti se ubi trazeci beine ko ja arene ....ja sam gledo beine u pravoj HD a ne one zamagljene ...al nestade i vise ih nevideh...naletim na nekom dreambox al to nije za gledanje..jel se vratise bein sportovi u unistream? ako da nek mi neko salje udp adrese tih kanala....
Nisu oni nista kupili, RTS je serija njihove proizvodnje, placali su snimanje svake epizode ove serije da bi je emitovali i ne placaju nikakve penale ili slicno, ja sam ovo gore ironicno napisao. Problem je sto eurosport prenosi drugi mec, nemacku, a RTS nece da plati pokrivanje Srbije. RTS ovim serijama samo popunjava program i zeli da narod nauci napamet svaki detalj, a kad god moze, tj kad god imaju sta drugo oni prenose.Tako ce sutra uvece vaterpolo biti na 1, rts je prazan ali nece da pate pokrivanje.Nije to bas ta logika sta je bitnije. Kupili su seriju i obavezali se ugovorom - ako se ne pridrzavaju "penali". To se na RTRS cesto desavalo, kupili ABA ligu a prenosili u snimku zbog neke serije koja je ugovorom morala ici u to doba.
I naravno niko nije kriv
Ne pada mi na pamet da ih branim: drski, bahati a može im se. Svugdje je to ista priča.Nisu oni nista kupili, RTS je serija njihove proizvodnje, placali su snimanje svake epizode ove serije da bi je emitovali i ne placaju nikakve penale ili slicno, ja sam ovo gore ironicno napisao. Problem je sto eurosport prenosi drugi mec, nemacku, a RTS nece da plati pokrivanje Srbije. RTS ovim serijama samo popunjava program i zeli da narod nauci napamet svaki detalj, a kad god moze, tj kad god imaju sta drugo oni prenose.Tako ce sutra uvece vaterpolo biti na 1, rts je prazan ali nece da pate pokrivanje.
Slicno u Hrvatskoj, tamo hrt ne prenosi rijeku i hajduk u gostima u kvalifikacijama a Split ne prenosi uopste, ali je Bruno Kovacevic imao m... pa je izasao javno u glavnom dnevniku i objasnio stvar gde je problem, dok u RTS to ne pada na pamet, gledaju uzviseno na gledaoce
Ne postoji kompanija Eurosport srbija, to je samo fransiza Eurosporta kome je sediste u Francuskoj i Eurosport Srbija jedino sto ima to su 26 komentatora. Celokupni program odredjuje centar u Francuskoj i srpska fransiza nema nikakve veze sa time, jednostavno komentarisu sto je na kanalu, a ovi pustaju za trziste, kao sto kazes najbolje se vidi na tenisu i to ove godine na australian openu kada su radili prenos dvesta i nekog tenisera protiv trista i nekog tenisera samo zato sto su bili iz zemalja sa velikom populacijom a Novaka nisu radili.Ne pada mi na pamet da ih branim: drski, bahati a može im se. Svugdje je to ista priča.
A eurosport srbija (valjda se tako zove) kad prenose tenis ja najradije ne bih ni gledao, nikakav prioritet domaći igrači , sreća pa je Nole No1 pa ga nekako i puste u program.