Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Nebi da ulazim u debatu oko Unistreama ... reci cu ukratko da sam pojedinim clanovima dao na Skype ..... to ili slicno komunikativno rijesenje svi posjedujete pokusajte makar jedni drugima pomoci u tom ili slicnom smislu ......
Sloga kucu gradi ....... toliko

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Pamet u glavu !
Mada ima Unistream-a i na spanskom, svedskom i UK serveru, ako se ne varam ! :mig:

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Nije samo problem sto se objavljuje unistream ovde, vec se neko vreme redovno objavljuju na stranim forumima, pa eventualno zavrse ovde, otprilike na mesec dana budu svi objavljeni, znam jer sam i sam ih tako nasao pre nekog vremena :D

Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
Prestane to raditi na nekoj IP adresi/portu, ali proradi na drugim, samo ih treba pronaci. Neke adrese koje sam dugo koristio, pojavise se nedavno cak i na nekim FB stranicama. O forumima, da i ne govorim.
Da budem iskren, cekam samo da crkne i ovo sto se trenutno objavljuje, pa da ponovo pronadjem istu stvar na novim adresama/portovima. Samo da nas ne blokiraju po IP adresama.
A ovih servera koji prihvataju 2-3 klijenta vec sada imam bar 10 komada. Ali to je tesko upotrebljivo...

Natrag