Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
28.10.2020
Poruka
35
Na brzaka sam nesto sklepao.
U text fajl upisite playliste za proveru, a zatim taj text fajl privucite i pustite na pokrenuti M3U_Category_Checker i lupite enter.
Podesavanja su u config.ini.
Jos ako stignes nekad izmedju kapi da sklepas i za 32-bit Win bilo bi extra. Imam neku staru ragu na 32 i sve oko iptv mi je na njoj. Poz i svaka ti dala i opet u red stala.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
964
Učlanjen(a)
21.06.2009
Poruka
27
Koja je po vama najbolja aplikacija za PC za slušanje radija? Tapin radio, Radio sure, Screamer radio ili ....

Učlanjen(a)
23.12.2019
Poruka
10
Moje pitanje kao Molba za pomoc. imam Tivi mate player aplikaciju android tv boxu koja je redovno aktivirana placanjem. Moj problem se sastoji u tome, sto u odnosu na raniji period, aplikacija VLC player mi vise na opciju Download subtitles vise NE RADI, tj. ne skida odgovarajuce subtitlove. I drugi probem za Tivi Mate je da imam obavestenje Failed to create backup, kad zelim sacuvati ubacene liste na Back up data. Nadam se da sam bio jasan u opisu probelma, i HVALA unapred na savkoj pomoci u resavanju istih problema.

Učlanjen(a)
17.08.2025
Poruka
3
@ducons95: proveri da li imaš slobodnog prostora na Android Box-u i da li si izabrao ispravnu putanju foldera kako bi se backup sačuvao.
Ja to radim na NAS-u (Synology) i sve mi se tamo čuva kao backup.

Što se tiče VLC player-a — da bi učitao titlove, proveri dozvole aplikacije ili probaj prvo da obrišeš VLC (uninstall) i ponovo ga instaliraš preko Google Play prodavnice.

Natrag